Який педикюр в моді в цьому сезоні

4-21-2021

Ви зібралися в манікюрний салон і ставите питанням який педикюр в моді в 2021 році? давайте детально розглянемо модні тенденції цього сезону. Педикюр в цьому сезоні став більш стриманим і майстри прагнуть до монохромії. Якщо ж ви хочете додати родзинки у вигляді малюнків, контрастних кольорів або страз – то варто робити це тільки на нігті великого пальця. Здійснити всі свої фантазії, що до манікюру і педикюру, Ви зможете, звернувшись за посиланням педикюр .

Який колір педикюру в моді? глибокий синій, вся палітра оранжевого і бежевого, кремовий, золотистий і неонові кольори. Білий і чорний також залишаються на сцені. Як завжди, у фаворитах червоний. При його використанні стилісти рекомендують трохи відростити нігті. Щоб червоний міг вигідно підкреслювати форму нігтьової лунки і самого нігтя. Педикюр в стилі » нюд » теж буде актуальний. До нього рекомендують геометричні малюнки тонким пензликом.

Який педикюр зараз в моді? знову з’явилася тенденція до синхронності і однотипності в забарвленні і мотивах педикюру та манікюру. Поки що, вони не зобов’язані повторювати один одного, але колір, малюнки і мотиви повинні бути взаємопов’язані. Модним стало робити послання на нігтях у вигляді написів. Зазвичай такі написи роблять на нігті великого пальця. Інші ж нігтики підкреслюють стиль і колір обраного вислову.

Які лаки для педикюру зараз в моді? близькі до природних відтінків, вся палітра персикового і, як не дивно, неонові кольори. Також в моді матовий лак або топ для педикюру. Все блискуче не здає позицій, так що можна використовувати шиммер, гліттер, фольгу, блискітки і золотисті відтінки.

Якщо ви зібралися у відпустку до моря — то це привід відпустити фантазію. Відкрити для себе світ малюнків на морську тематику, додати страз, погратися з біло-блакитною палітрою, відтінками сонця і квітковими принтами. До осені варто готуватися малюнками з листочками, хеллоуїн-тематикою, гарбузами і павутинками. До зими актуальні будуть малюнки у вигляді розсипу сніжинок на нігтях, ялинок, милих оленів, сніговиків і ялинкових іграшок.

Який педикюр сьогодні в моді? якщо ви особливо креативні, і просто неонові відтінки або розсипи золотистого вас не приваблюють, спробуйте тренд «різні ноги». Суть його в тому, що ви використовуєте різну колірну палітру для кожної ніжки. При цьому інше оформлення-стрази, малюнки, написи – можна залишити однаковим.

Осінь і зима абсолютно не причина відмовитися від красивого педикюру. Нехай ваші ніжки радують вас цілий рік доглянутістю і привабливістю. Заодно можна зробити і модний манікюр. А фахівці Будинку краси Body&Soul із задоволенням виконають будь-який ваш каприз.