Як лікують зуби дітям?

5-5-2020


Лікування зубів у дітей має свої особливості. Юні пацієнти різні за поведінкою, характером і вимагають особливого підходу, тому кожен лікар в стоматології Multident в Києві володіє не тільки професійними знаннями, а й власними напрацьованими психологічними прийомами для зниження рівня стресу у дитини, тому , якщо у вашого малюка виникли проблеми з зубками, рекомендуємо звернутися за посиланням  дитяча стоматологія Multident в Києві, тут ви зможете отримати наступні види лікування:

● профілактика;
● терапія;
● ортодонтія;
● хірургія.

Кабінети оснащені всім необхідним обладнанням, в тому числі і діагностичним. Все, що потрібно, знаходиться під рукою у лікаря. Це дозволяє дитині не відчувати додаткового стресу і максимально скоротити перебування в клініці.

Крім того, всі клініки, де проводиться спеціалізований дитячий прийом, оснащені ігровою зоною, де кожна дитина зможе знайти собі заняття до душі і в невимушеній обстановці провести час перед відвідуванням лікаря.

З ЯКОГО ВІКУ ВІДБУВАЄТЬСЯ ЗНАЙОМСТВО ДИТИНИ ЗІ СТОМАТОЛОГОМ

Перший прийом рекомендується проводити відразу після прорізування перших зубів. Дитячий лікар-стоматолог проведе огляд і порадить догляд за зубощелепної системою порожниною рота малюка, щоб запобігти появи карієсу.

Багато батьків помилково вважають, що дитину необхідно показувати стоматологу тільки при виникненні проблем. Профілактика набагато ефективніше лікування.
Ще більшою помилкою є ігнорування карієсу на молочних зубах. Через молочних зубів можуть постраждати постійні.

ПОСЛІДОВНІСТЬ ЕТАПІВ ЛІКУВАННЯ ЗУБІВ У ДІТЕЙ

У клініки стоматології Multident в Києві є все необхідне для надання повноцінної допомоги в лікуванні зубів у дитини.

  1. Первинна консультація. Психологічне звикання до лікаря, Кабінету, бесіда про гігієну. Первинний огляд стоматологом включає діагностування стану зубів, ясен, навколозубного простору, ротової порожнини в цілому. При необхідності призначається терапія. Не завжди доцільно проводити лікування в перше відвідування, особливо якщо у юного пацієнта підвищений поріг тривожності. Іноді потрібно кілька консультацій і бесід, перш ніж малюк довіриться лікарю. Прийом проводиться в ігровій формі, щоб максимально розташувати дитину до проведених маніпуляцій.
  2. Лікування у терапевта. Уже при першому відвідуванні дитині можуть допомогти впоратися з карієсом, поставити пломбу. При цьому треба оцінювати емоційний стан дитини. У клініки стоматології Multident в Києві, крім стандартної анестезії, широко використовується спеціальний ін’єктор Sleeper One-він не схожий на шприц і не викликає негативних емоцій у дитини.
  3. Лікування У інших фахівців: Хірургія, ортодонтія за призначенням.
  4. Професійна гігієна порожнини рота.
  5. Огляд в профілактичних цілях 2 рази на рік. Такі візити допоможуть стежити за прорізуванням і станом зубів, розвитком і зростанням щелепи.

У клініки стоматології Multident в Києві практикують дбайливе лікування зубів дитини після прорізування першого зуба із застосуванням новітніх препаратів і методик. Завдяки професійному комплексному підходу діти отримують якісну стоматологічну допомогу та профілактику без стресу.

У клініки стоматології Multident в Києві дитину чекає Стоматологія без болю і сліз!