Як сказати чоловікові про вагітність з сюрпризом

2225

Зміст:

  • Список оригінальних ідей
  • Найочікуваніша подія в кожній сім’ї – це поява на світ дитини. Першою про це найчастіше дізнається майбутня мама і починає з натхненням придумувати, як сказати чоловікові про вагітність. Це має бути не просте визнання, а незвичайна і запам’ятовується. Пропонуємо вам найкращі ідеї.Знайдіть оригінальний спосіб сказати чоловікові про вагітність

    Список оригінальних ідей

    Кружка з написом. На дні повинно бути написано «ти станеш татом» або «я вагітна». Налийте в кухоль чаю і простежте, щоб чоловік випив весь вміст.

    Перше фото малюка. Попросіть чоловіка вбити цвях для дуже важливої фотографії. Коли він це зробить, повісьте перший знімок, зроблений під час УЗД.

    Попросіть допомоги у старших дітей. Повідомити про другу вагітність можна, надівши на дітей футболки з відповідними написами. Наприклад, «я скоро стану старшою сестрою».

    Можна спекти самої або замовити у майстрів торт, пончики, пряники з тематичними написами.

    Привітай дружина в прямому ефірі! Це буде креативно, несподівано і вже точно запам’ятається на все життя. Для цього доведеться постаратися і підгадати час виходу програми.

    Зроби листівку від лелеки. Всередині напиши відповідні вірші і вклади новий тест на вагітність. Поклади всі в поштову скриньку і попроси чоловіка перевірити його. Коли він це принесе додому, зобразіть здивування і зробіть тест. Тут вся правда відкриється.

    Самий романтичний спосіб – запросити коханого на побачення. Виберіть кафе, де завжди багато дітей. У розмові скажіть йому, що незабаром вам часто доводиться бувати тут, так як ви обидва станете батьками.

    прикольноЗробіть це прикольно і незвично

    Кава з сюрпризом. Цей варіант тільки для терплячих. Купуйте каву в пакетиках і приклейте кожен до календаря. Чоловік повинен пити його суворо за графіком. В останньому пакетику буде лежати записка або тест на вагітність. Зверху можна розмістити потрібну напис і фігурки немовлят.

    Незвично повідомити дружину новину можна за допомогою маленьких дитячих черевичок. Поставте їх у коридорі на видному місці, бажано поруч із взуттям. Тут же можна розташувати знімок УЗД для достовірності.

    Можна повісити на холодильнику магнітики у вигляді соски, пляшечки, зображення новонароджених.

    Якщо чоловік не зрозуміє натяк, то тест на вагітність вам в допомогу.

    Оригінально привітати майбутнього тата можна несподіваною посилкою. Замовте доставку в певний час. У коробку покладіть трохи дитячих речей, підгузники, пляшечки, пустушку, кухоль або футболку з написом «найкращий тато».

    Вирушайте в свій улюблений ресторан. Але цього разу все пройде незвично. Заздалегідь попросіть накрити на трьох. Коли чоловік запитує, хто ж третій, то сама скажіть офіціантові, що нікого не чекаєте. За заздалегідь визначеним сценарієм, він повинен буде замінити звичайний стілець дитячим і вибачитися, що приніс не той стілець.

    Дуже цікаво буде майбутньому татові отримати справжнє СМС від лелеки. Такий спосіб буде актуальним, якщо ви маєте доступ до телефону чоловіка. Змініть своє ім’я на слово «лелека». Потім надішліть повідомлення «Буду через 8 місяців». Обов’язково будьте поруч, коли він це прочитає.

    красивоПовідомте чоловікові, що ви вагітні, красиво!

    Покладіть в кишеню куртки чоловіка пустушку перед тим, як підете на прогулянку. Потім попросіть його перевірити, чи не забув він телефон, гаманець або ключі. Пошаривши по кишенях, він напевно виявить незвичайний предмет, а ви йому відразу поясніть, чому він там опинився.

    Красиво розповість про вагітність пазл з вашої фотографії. Замовити його можна в фотомайстерні. Заздалегідь на своєму зображенні намалюйте сердечко. Коли чоловік збере всі фрагменти, запитайте, чи зрозумів він сенс подарунка.

    Запасіться пакетиками з насінням білокачанної капусти. Всім відомо, що саме в ній найчастіше знаходять дітей. Попросіть чоловіка допомогти замочити їх у воді перед посадкою. В одному з пакетиків він і знайде записку з визнанням.

    Загорніть записку або фото з УЗД в невеликий рушник, зробивши з нього валик, закріпіть гумкою і вкладете в наволочку його подушки.

    Зробіть велику напис на асфальті під вашими вікнами. Обов’язково згадуйте в ній ваші імена, щоб було зрозуміло, кому адресовано послання. В іншому випадку ви ризикуєте надовго розбурхати всіх сусідів. Наприклад: «Ваня, вітаю! Я вагітна! Світла!!»

    Пов’яжіть собі на пояс яскраву стрічку. Із зворотного боку напишіть послання про вагітність. Скажіть чоловікові, що у вас для нього подарунок і попросіть його розв’язати. Коли він зніме стрічку, то все відразу зрозуміє.

    Вагітність – це унікальний час для всієї родини. Чоловік і жінка готуються вперше випробувати радості і труднощі батьківства. Хочеться, щоб цей час з самої першої секунди наповнювалося тільки позитивними емоціями. У ваших силах зробити своє життя цікавою, різноманітною і захоплюючою. Звістка про швидке народження дитини може приголомшити майбутнього батька. Постарайтеся зробити це не тільки незвично, але і м’яко. Влаштуйте собі свято, побудьте удвох. Насолоджуйтеся моментом.

    Також цікаво почитати: графік базальної температури при вагітності