Як трійнята: Олена Борщова вперше вийшла на подіум в компанії дочок

472

38-річная Олена Борщова встигає все! Вона – відома комічна актриса, крім того придумала і організувала гумористичне кулінарне шоу «Кухарка-ха», яке проходить у столичних ресторанах і користується великою популярністю. Але головна роль у житті Олени – роль щасливої дружини і мами двох чарівних доньок.

Нагадаємо, що актриса одружена з тренером з фітнесу Валерієм Юшкевичем і в цьому році вони відсвяткували «мереживну» весілля – 13 років у шлюбі. У них підростають дві дочки, 12-річна Березня і 4-річна Розуму.

© Instagram @lenaborshcheva

Зіркова матуся не приховує дочок і з радістю ділиться сімейними кадрами в особистому блозі. Наприклад, днями Олена з спадкоємицями відмінно відпочила в Паризькому Діснейленді. Знаменитість поділилася відпускними кадрами з шанувальниками і зізналася, що навіть дощова погода не завадила їм з доньками насолодитися усіма розвагами самого знаменитого парку розваг у світі.

© Instagram @lenaborshcheva

Буквально днями зоряне сімейство повернулося з відпустки і так вийшло, що Олена разом з Мартою і Вмий одразу потрапили «з корабля на бал». Вперше вони всі разом поучавствовали в модному дефіле російського дизайнера Юлії Асутиной в рамках Московської Тижня Моди.

View this post on Instagram

A post shared by Borshcheva Elena (@lenaborshcheva) on Oct 25, 2019 at 8:22am PDT

© Instagram @lenaborshcheva

Наш сімейний дебют на подіумі, шкода @juliaasutinaforkids поки тільки для матусь #familylook робить, папи в листі очікування! – підписала відео Олена.

Шанувальники прийшли в захват від сімейного дефіле і залишають компліменти Олені та її спадкоємицям. Також вони обговорюють їх неймовірну схожість і той факт, що актриса з дочками продемонструвала на подіумі вбрання в стилі family look, тільки егоусиливает.

Ви молодці!! Справжні принцеси! А як схожі, взагалі не відрізнити. Трійнята Борщевы)))))

Молодці які! Вітаємо з дебютом!!!!

Розуму йшла по подіуму як справжня модель! Молодці всі!!!!!

До речі, Олена і її старша донька Марта не вперше виходять на подіум, а ось для маленької Уми – це дебют. Раніше зіркова мама розповіла, ким мріють стати її доньки і зізналася, що старша вже демонструє відмінне почуття гумору.

З молодшої ще поки незрозуміло. Вона дуже любить музику, танцювати, малювати. А старша один час хотіла стати дизайнером, але тепер вже думає про кар’єру драматичної актриси. І ще вчиться в художній школі і займається легкою атлетикою. І почуття гумору у неї вже простежується.

© Instagram @lenaborshcheva

До речі, пару днів назад дочки телеведучої Ксенії Бородіної також вийшли на подіум в рамках Московської тижня моди. 10-річна Маруся і 3-річна Теона вперше вийшли разом на модному показі і за словами їх знаменитої мами, дебют вдався, однак, в самому кінці туфлі, в яких дефілювала Тея, трохи підвели.

Читайте також:Доросла: молодша донька Ксенії Бородіної вийшла на подіум зі старшою сестрою

© Instagram @borodylia

До речі, нещодавно в Москві пройшов показ Yudashkin Kids в рамках проекту «Російський силует». За традицією, на подіум вийшли не тільки юні моделі, але і зірки вітчизняного кіно і шоу-бізнесу разом зі своїми дітьми. На заході відзначилися актриса Анна Снаткіна з 6-річною донькою Веронікою, дружина співака Стаса Костюшкін, Юлія в компанії сина 3-річного Мирона, а також актриса Олена Паніна з дочками.

© Instagram @tatyanamixalkova
Фото на анонс: Instagram @lenaborshcheva