«Я знайшла сенс життя»: Поліна Сидіхіна опублікувала зворушливі кадри з чоловіком і 9-місячною донькою

1379

Поліна Сидіхіна рідко розповідає про своє особисте життя, ще рідше — ділиться зізнаннями в особистому блозі. Однак сьогодні, в день народження її чоловіка, Дмитра, актриса опублікувала зворушливий пост з сімейними фотографіями, супроводивши його не менш теплою і дуже відвертої підписом:

Я люблю себе нову.

…..

Я і подумати не могла, що це може бути так класно створити свою сім’ю. …..

Я ніколи не була такою красивою.

…..

Я ще так не кохала! І зараз це не про дочку!!! …..

Я захоплююся тими почуттями, що переповнюють. …..

Я не знала що так вмію. …..

Я кожен день відчуваю себе на 100% щасливою. …..

Я знайшла сенс життя.

І ВСЕ ЗАВДЯКИ ТОБІ.

Сьогодні твій день мій Митя. І можна публічно подякувати тобі за всі ті «Я» що перераховані вище. Ти незвичайний чоловік і зустріти тебе було моєю головною удачею в житті.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Sep 24, 2019 at 10:18pm PDT

Шанувальники були неймовірно вражені і зворушливою фотосесією, і щирими словами щасливої дружини і мами:

Яка чудова сім’я! Щастя вам і удачі!

Як зворушливо і красиво! Вітаємо!

Красиво ❤️❤️❤️

Нагадаємо, свою вагітність старша дочка відомого актора Євгена Сидіхіна розсекретила практично перед пологами. Це здивувало і неймовірно порадувала її шанувальників. Дівчина вибрала для цього особливий день – свій 30-й ювілей. А коли 15 листопада минулого року народила чарівну дочку Стефанію, зробила неймовірно зворушливу фотографію і відразу ж опублікувала її в своєму блозі з ніжною підписом:

Поза досяжності!

15.11.2018 17:55 3760

Первенец Полины Сидихиной© Instagram @sidihina

Варто відзначити, що донька Сидихиной з’явилася на світ у пологовому будинку рідного Санкт-Петербурга і стала сюрпризом для мами, оскільки спочатку актриса мріяла про хлопчика і була переконана, що її первісток — син. Разом з чоловіком Дмитром вона навіть вибрала ім’я для дитини — Енгельс, хоча родичі були проти цієї затії.

Щаслива молода матуся регулярно розповідає про те, як проходять будні, записує цікаві відео, знайомить доньку з оточуючим її світом. І все це цікаво, немов гарне кіно, а в головних ролях – красива молода матуся та її чарівна дочка.

View this post on Instagram

A post shared by sidihina (@sidihina) on Aug 6, 2019 at 11:41am PDT

Сидіхіна воліє не афішувати своє особисте життя. І дуже рідко дає про себе інтерв’ю. Однак було те, в якому вона ділилася планами з приводу свого майбутнього весілля.

Коли я дійсно зберуся заміж, про це не дізнається жоден сторонній. Запросимо з Митею наших батьків і на океанському лайнері вирушимо на сонячні острови. А влаштовувати урочистості, годувати-поїти сотню гостей категорично не хочу, – розповіла Поліна про майбутнє весілля в інтерв’ю тижневику «Теленеделя», — Мені хочеться назватися Мітіної дружиною і народити дитину саме йому. Швидше за все, спочатку ми станемо батьками, а потім вже розпишемося. Тато з мамою мріють про онуків.

© Instagram @sidihina

Але все вийшло інакше. Як пише Собака.ги у день свого 30-річчя Поліна Сидіхіна встигла все, що багатьом не вдається багато років: офіційно оголосила гостям про вагітності, а після негайно зіграла весілля. Церемонія, за словами актриси, стала сюрпризом для всіх, включаючи нареченого! Імпровізоване свято включило головні атрибути: реєстрацію, фату, розбиті келихи на щастя, коровай і кільця, а замість голубів пара подарувала свободу метеликам. За здоров’я молодих гості танцювали сальсу на майстер-класі від кубинського танцюриста і взяли участь у зйомках фільму-подарунка майбутній дитині молодят.

© Instagram @sidihina

Читайте також:

  • Щасливі моменти: донька вчиться ходити Нюши
  • Галина Юдашкіна показала, як допомагає бабусі на грядках її молодший син
  • Поліна Сидіхіна зізналася, чому економить підгузники для новонародженої дочки
Фото на анонс: Instagram @sidihina