Агукает, гуляє і грається: Катерина Архарова показала підрослого сина

963

Влітку цього року Катерина Архарова і її чоловік Артем Илясов стали батьками. Актриса народила сина, чиє ім’я поки що не називає. Новоспечені батьки вже пізнали всі тяготи і радості батьківства і материнства. Безсонні ночі, радість від спілкування з малюком, його дорослішання, коліки і багато інших моментів, з якими стикаються всі батьки.

© Instagram @arharovakatya
© Instagram @arharovakatya

І, зрозуміло, шанувальників зірки цікавить все, що пов’язане з її сином. В особистому блозі фолловери поставили Катерині багато питань стосовно материнства, а вона порадувала їх не тільки відповідями, але і новою порцією фотографій, які раніше не показувала. На питання, що найскладніше в материнстві, Архарова відповіла так:

Бачити, як наш клубочок щастя мучиться від кольок і не мати можливості йому допомогти…

© Instagram @arharovakatya

Також Катерина поділилася, що під час вагітності були різні побоювання, але в глибині душі вона була впевнена, що все буде добре.

Малюк дуже хотів народитися, — додала вона.

© Instagram @arharovakatya

А не так давно вона ділилася фотографією з пологового будинку, яка була зроблена під час появи синочка на світло. Разом з Катериною первістка зустрічав її чоловік.

© Instagram @arharovakatya

Нагадаємо, що малюк народився 15 серпня в московській клініці, хоча спочатку зірка планувала народжувати в Італії, де вона прожила довгі роки. Про щасливу подію розповів чоловік Катерини, опублікувавши зворушливий пост:

Моя рідна, дякую за сина! Тепер я папа, найкращий тато на світі! — написав Артем Илясов.

Катерина Архарова і Артем Илясов живуть у шлюбі з 2018 року. Раніше актриса була одружена з Маратом Башаровим, з яким розлучилася в 2015 році.

Фото на анонс: особистий блог зірки

Рушник-головний оберіг українського народу

5-12-2021


Рушник, він же рушничок, , став не тільки предметом культури українського народу, а й його символом і оберегом. Спочатку виготовлявся з домотканої тканини, але сьогодні ви зможете купити рушник з натуральних матеріалів — бавовни, льону і т.д. Звертайтеся за посиланням рушник з вишивкою та обирайте. При цьому він зберіг своє ритуальне призначення і як оберіг. Рушник широко використовується при обрядах вінчання, на весіллі, він дарується в дорогу, з ним проводжають в останню путь, він підноситься на хрестинах. Будь-яка важлива життєва подія не обходиться без тканого полотна з яскравими візерунками. Україна зберегла безліч традицій, полотна з вишивкою — одна з них.

Українські рушники виділяються використанням рослинних і тваринних мотивів, а при втіленні візерунків використовувалися переважно червоні і чорні кольори. Дівчата і жінки займалися вишиванням, запасаючись рушниками заздалегідь на все життя. Сьогодні ви можете зустріти вироби з різними фарбами, але вони продовжують нести символічне значення. Багато в чому це пов’язано з формою вироби, що нагадує доріжку, тому воно використовується у всіх обрядах, що символізують перехід до нової частини життя, радісною чи ні. Білий колір полотна завжди асоціювався з чистотою і очищенням, захистом від поганого погляду. А вишиті Символи тільки розкривали первісний задум виробу. Сьогодні вони використовуються не тільки як оберіг, але і в якості прикраси нарядів або в інтер’єрі.

Використання рушника в ритуалах і обрядах


Серед всіх обрядів і традицій в наші дні рушник купити вирішують найчастіше в якості весільного атрибута при вінчанні під коровай з іконою або під ноги молодим, він використовується в різних схемах і обрядах, ціна виробу для весілля при цьому не має значення, користується такий обряд популярністю не тільки в Києві, а й інших містах України. У деяких випадках батьки вирішують український рушник вишивати вручну, додаючи до вже існуючих візерунків свої побажання, а готовий виріб вже не має ціну для молодих. Такі весільні подарунки потім передаються дітям, коли вони самі вирішують вінчатися.

Не меншою популярністю користуються рушники під паску( паски), вони використовуються раз на рік в Великдень, великодній рушничок використовується далі в якості оберега для захисту рідних і близьких. Образ тканого полотна використовується додатково в якості оберега:

від хвороб новонароджених дітей;
в якості символу удачі в довгому шляху;
при похоронах для легкого шляху душі;
при зборі врожаю;
у будівництві нового житла.
Але більшою популярністю продовжує користуватися традиція привітання гостей разом з рушником, короваєм та іконою. Гість, показуючи свої чисті наміри, відривав шматочок короваю, вмочав його в сіль і з’їдав на порозі будинку.

Викидати рушники не можна, це одна з найгірших прикмет. В такому випадку від вас просто відвернеться удача у всіх справах. Тому полотна можуть використовуватися і в якості прикрас будинку, і для більш простих побутових завдань. Самі барвисті вироби зберігаються в сім’ї і передаються з покоління в покоління з добрими намірами. Полотно при цьому має не менше цілющої сили, ніж ікони, з якими воно зберігається.

Чому варто купити український рушник ?


Купити рушник ручної роботи не так просто, як може здатися на перший погляд, особливо якщо ви плануєте вишивати на ньому різні мотиви до сімейних свят, наприклад, до весілля, в якості великодньої прикраси або на хрестини, а ціна його буде дуже висока як пам’ять про події.

Переглядаючи, який можна купити рушник ручної роботи , подумайте, які мотиви можна вишивати на полотні, буде це весільний подарунок або дар до Дня народження дітей, адже схему вишивки в такому випадку можна змінити.