Ажурні шкарпетки спицями. Майстер-клас

335

Осінь, звичайно, красива пора року, кольору золотого і багряного листя безумовно надихають на подвиги. Але в той же самий час прийдешні холоди безумовно не радують. І справа тут не в тузі за минулим літом, а в тому, що досить складно виглядати прекрасної леді, кутаючись в об’ємні светри і затишні куртки.

Безумовно, в таких нарядах є свій шарм, але хіба може зрівняється пара, нехай навіть найкращих, осінніх пальто в двома десятками найкрасивіших легких літніх суконь? теплий одяг відразу вибуває з цього конкурсу, ось тільки відсидітися їй на лавці запасних навряд чи доведеться, холод не дасть. І тут якраз на перший план виступають красиві шапочки, шарфи, мітенки, які дають можливість хоч якось урізноманітнити образ.

Ну а вдома, поки не топлять, ми гріємо ноги в теплих шкарпетках. І шлях в’язані шкарпетки теж будуть незвичайними! давайте собі побалуємо ажурними шкарпетками, пов’язаними на спицях з кокетливими бантиками і цікавим візерунком. І є привід зробити таке диво, тому що тетяна, автор каналу з оптимістичною назвою » почни в’язати!», розробила вельми докладний майстер-клас з в’язання ажурних носок спицями . Крок за кроком ви побачите, як зв’язати красиві шкарпетки спицями і переконайтеся, що будь-який проект доступний при бажанні.

До речі, свою роботу тетяна назвала «шкарпетки для принцеси». І адже так воно і є! легко відчути себе особливою королівською кровею в цих приголомшливих шкарпетках. Ну, що, в’яжемо?