Альона Водонаєва розповіла, чому перевела 8-річного сина Богдана на домашнє навчання

550

Після участі в реаліті Альона Водонаєва стала популярним блогером, журналістом і телеведучої. У вільний час вона любить подорожувати зі своїм єдиним сином Богданом, якого народила від колишнього чоловіка, бізнесмена Олексія Малакеева. У своєму особистому блозі Олена час від часу публікує фотографії з сином, якого ласького називає Бо, і розповідає читачам про свої методи виховання.

© Instagram @alenavodonaeva

На цей раз вона розповіла про те, що в третій клас її син не піде. Олена і її чоловік вирішили перевести Богдана на домашнє навчання.

Богдан у цьому році йде в третій клас. Тільки в школу не йде, так. Ми багато місяців в батьком Бо виношували ідею сімейного навчання. Думали, аналізували, зважували всі за і проти і вирішили. Відразу ж скажу, щоб не було зіпсованого телефону — у нас прекрасна школа, чудовий класний керівник і світової директор освітнього закладу. Справа в системі російської освіти, яка мене не влаштовує. В колосальній розтраті цінного часу, який з вересня ми будемо вкладати і в інші важливі освітні і розвиваючі історії.

Розумію, що не вимерли ще на землі люди проводять паралель школи з соціалізацією. Їм відповім одразу. Соціалізація і спілкування з однолітками буває не тільки в школі. До речі, це питання для мене теж не на останньому місці. Я хочу формувати коло спілкування мого сина. Віддаючи дитину в ті чи інші секції/гуртки я розумію діти з яких сімей ( виховання, освіта, інтереси ) там навчаються. У школі я це не контролюю. Російська школа це російська рулетка. І мені особисто вона не дала нічого, крім комплексів.

© Instagram @alenavodonaeva

Більшість передплатників підтримали рішення Олени і написали про те, що теж би хотіли перевести дітей на домашнє навчання:

Ось повністю згодна😎 теж подумую про сімейне навчання🙂 нам правда рано ще в школу, але з кожним роком я все більше переконуюся в правильності своєї🙈

Як добре, що ви наважились на сімейне освіта. Ми його поки розглядаємо

Школа — це дійсно рулетка. Є хороша цитата на рахунок школи у Стівена Кінга.

Так, у мене двоє дітей. Теж хочу дистанційна освіта. Але боюся, що не впораюся з двома😰

Альона, це суперрішення!!!!

Правильно, треба формувати суспільство дитини і контролювати. Якщо є можливість 💪

А нещодавно Альона Водонаєва похвалилася тим, що її син росте справжнім чоловіком. Вона опублікувала відео, в якому показала, як Богдан зводив її в ресторан на свої гроші (які отримує за гарну поведінку та успіхи у навчанні), а також розповіла про його щедрість та турботу.

View this post on Instagram

A post shared by Alena Vodonaeva (@alenavodonaeva) on Jun 1, 2019 at 2:11am PDT

Син вперше в житті сам запросив мене в ресторан за свій рахунок. Взяв з дому гаманець з накопиченими грошима і повів. Богдан дуже пишався в цей вечір. А я пишалася ним. Ще більше 🙏❤️ І ось днями виник розмова. Подарувала йому красиву катану. Він про неї давно мріяв. Каже мені: — Мам, а можеш ще підставку для неї купити? Я пояснюю: — синку, катана і так дорого коштувала, з підставкою поки доведеться зачекати, тк в наш бюджет зараз вона не вписується.Богдан недовго думаючи встає, дістає гаманець, дає мені 2 тисячі (у нього там все 2.000 було, довго збирав ) і каже: — Мам, якщо тобі зараз потрібні гроші, якщо якісь труднощі ось тримай. Я взяла, обняла його, подякувала і так розчулилася.

У масштабах Бо це велика сума, в моїх масштабах його вчинок велика відповідальність за мене і справжня турбота. І мені як матері приємно, що він вже 8 років такий і що його дівчата ніколи не будуть вважати його жадібною, скупою, безвідповідальним і інфантильним. Мій син «маленький чоловік», на якого реально можна покластися ( не тільки в питаннях грошей), і я дуже цим пишаюся.

Читайте також:

  • Альона Водонаєва показала синові казковий будинок
  • Ніжні і повітряні: Альона Водонаєва поділилася маминим рецептом млинців з секретом
  • «Так завжди робила моя мама»: Ольга Кабо поділилася секретом виховання дітей
Фото на анонс: Instagram @alenavodonaeva