Анастасія Решетова прокоментувала стать майбутньої дитини

1109

Зовсім скоро в родині моделі Анастасії Решетовой і репера Тіматі відбудеться радісною подія – на світ з’явиться їхня спільна дитина. Зазначимо, що для Анастасії малюк стане первенцом, а ось у музиканта вже є дочка Аліса від екс-коханої Олени Шишковой.

© Instagram @timatiofficial

Чутки про те, що Решетова вагітна, ходили довгий час, однак, офіційно своє становище знаменитість підтвердила на початку червня, опублікувавши в особистому блозі відразу серію знімків, на яких добре видно її кругленький животик.

І зараз, чим ближче момент Х, тим більше запитань щодо майбутнього малюка виникає у численних шанувальників зоряної пари. Так, практично під кожним постом Анастасії, фолловери запитують у неї, кого ж чекають модель і музикант: хлопчика чи дівчинку?

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Сьогодні знаменитість вирішила розставити всі крапки над «i» і дала коментар щодо статі своєї дитини:

Цим постом я хочу закрити відразу три питання, щоб припинити зайві розмови)

1. Я ще не народила, але перебуваю на останніх місяцях, тому чекати залишилося не дуже довго. Якщо я викладаю старі фото, а нового контенту все менше і менше, то це говорить про те , що мені просто не хочеться займатися створенням свіжого на даний момент)

2. Стать дитини ми нікому не озвучували і тут також озвучувати не будемо найближчим часом, тому не ведіться на провокації преси та жовтих пабликов.

3. Я не буду народжувати в Америці. Мені це не потрібно абсолютно. Навіть розмови про це не було, якщо чесно) Дякую за розуміння ! Хочеться доносити крихту спокійно)))) 😊

© Instagram @timatiofficial

Багато фоловерів зірки підтримали її у бажанні не висвітлювати стать дитини:

Все правильно! Це ваш малюк 👼 і тільки вам вирішувати що, коли і кому розповідати. 😍

Не звертайте уваги на ці дурні здогадки та плітки) Ви дуже красива і дуже бомбическая пара!!! Здоров’я вам і вашому малюкові або малятку 💕

І правильно! Не треба нікому говорити, кого чекаєте! Я також мовчала до останнього! Бажаю вам легких пологів, а малюку міцного здоров’я!

© Instagram @volkonskaya.reshetova

До речі, зовсім недавно в одній із соціальних мереж Решетова розповіла, як проходить її вагітність:

Тепер ділю своє життя на періоди «до» і «після» ❣️ Так, в цьому положенні є маса незручностей — токсикоз, зайва вага, погане самопочуття, відмова від звичних занять, заборона на більшість процедур краси і т. д.

Наприклад, з-за токсикозу мені часто доводилося все відміняти і залишатися вдома. А іноді напади блювоти наздоганяли прямо в дорозі або в офісі, а бувало й вночі. Це така особливість організму, у моєї мами було те ж саме під час обох вагітностей. Реакція на різкі запахи теж була ідентичною , особливо мене вернуло від запаху часнику)))) Лікарі виписували безліч препаратів, запевняючи що вони нешкідливі, але я практично не пила їх тому що не хочеться перевантажувати зайвою хімією свій організм в цей період. І ось доводилося терпіти. Особливо сильно нудило відразу після сну , неважливо нічного або денного. Тому , я відразу намагалася їсти щось вуглеводне. Рятувала вода з лимоном і свіже повітря. Ускладнювалася ситуація від жирної їжі, від фастфуду, якими я не цуралася в 1 триместрі.

І тільки потім я знайшла баланс і звикла до свого стану з усіма його мінусами. Токсикоз пішов на спад, апетит усмирился і раціон стабілізувався. Але все це ніщо в порівнянні з цим відчуттям коли ти тепер живеш з малюком всередині себе, особливо ці моменти коли ми слухаємо інструментальну музику перед сном або коли я відчуваю постійні поштовхи особливо коли з’їм що-небудь солоденьке.

Я відчуваю таку неймовірну зв’язок з малюком, що навіть не хочу уявляти як в майбутньому нам іноді доведеться розлучатися💓 Розумієте, так ?

© Instagram @volkonskaya.reshetova
Фото на анонс: особистий блог зірки.