Анастасія Решетова розповіла про перших днях з новонародженим сином

603

23-річна Анастасія Решетова і 36-річний репер андрій данилко, який виступає під творчим псевдонімом Тіматі, тиждень тому поділилися чудовою новиною про народження дитини. У своєму блозі Тіматі опублікував перші фото сина: хлопчика назвали Ратмир, і він з’явився на світло в клінічному госпіталі Лапино, який вибирають для пологів багато зіркові матусі.

Юнусов Ратмір Тимурович / 16.10.19 р. Москва📌– підписав знімки щасливий батько.

Фото: Instagram @timatiofficial

Зараз Анастасія продовжує ділитися новинами з шанувальниками і розповідати про те, як проходять будні. Так, буквально вчора вона показала свій животик через шість днів після пологів і розповіла, що до свого ідеального ваги їй залишилося скинути 6-7 кілограмів, однак поки займатися спортом не можна.

Instagram @volkonskaya.reshetova

А вчора Анастасія виклала фото зі своїм спадкоємцем і поділилася своїми думками з приводу материнства, а також розповіла, як відчуває себе в новому статусі – матусі:

Чи є життя після пологів? Так, однозначно. І вона схожа на сон, в прямому сенсі слова))) Цілодобова розважальна програма «погодувати-поміняти підгузник» не дає розслабитися 🤪 Через тиждень у новому статусі мами я трохи прийшла до тями і почала помічати своє відображення в дзеркалі. Не можу сказати, що воно мене радує, але те, що я про нього згадала — вже добре. Ще в вагітність я налаштовувалася на те, що максимально буду намагатися все робити сама і поки не здаю позицій. Але часом мені здається, що моя нервова система змінилася з точністю на навпаки порівняно з періодом вагітності бо, незважаючи на втому, я не завжди можу заснути, навіть, коли є така можливість. Як тільки голова торкається подушки і я починаю занурюватися в сон, мені починає здаватися, що малюк плаче, чи дихає не так, як до цього 😅🤦🏾♀️ Зараз я розумію як важлива підтримка і допомога у родині, коли мене підбадьорюють, дають поради, допомагають і обіцяють, що скоро все налагодиться і стане легше. Хтось сказав, що в середньому «період зомбі» триває кілька місяців, а потім звикаєш)) найголовніше, що я зараз максимально занурена в процес турботи про синочка і це важливіше всіх інших незручностей 🙏🏽

Instagram @volkonskaya.reshetova

Шанувальники подякували молоду матусю за чесність і відкритість, залишивши безліч теплих побажань:

Грудочка щастя😍 Насть, а у сина ваші вушка)

Виглядаєш прекрасно 😍

Який же він крихітка🤗🤗🤗🤗

Малюк – первісток для молодої матусі і друга дитина для музиканта, який вже виховує 5-річну Алісу. Дівчинка з’явилася в його відносинах з моделлю Оленою Шишковой. Звичайно, багато шанувальники чекали реакцію екс-обраниці репера, і вона пішла. У своєму особистому блозі модель майже відразу ж після радісної події тепло привітала молодих батьків з народженням сина:

Аліса з радістю і гордістю мені повідомила, що Настя народила їй братика. Багато питань до мене в коментах) всім цікаво, що я думаю з цього приводу.

Я щиро рада, що в Аліси з’явився маленький брат Ратмір! І вітаю молодих батьків🎉

Нагадаємо, що спочатку Тіматі і Решетова приховували той факт, що незабаром у них з’явиться малюк. Однак уважні шанувальники здогадувалися про це. Анастасія ховала животик, публікувала в особистому блозі архівні фото і відмовлялася коментувати чутки. Тіматі також не давав коментарів про те, чекають він і його кохана дитини. Вагітність вони підтвердили спільної фотосесією.

© Instagram @volkonskaya.reshetova
Фото на анонс: Instagram @volkonskaya.reshetova