Англійська троянда: Кітті Спенсер захопила шанувальників незвичайним чином з квітковим принтом

563

Ім’я Кітті Спенсер, 28-річної племінниці принцеси Діани, добре відомо в світі моди. Дівчина є однією з улюблених моделей творчого дуету Dolce & Gabbana. А в травні 2018 року вона стала новим обличчям ювелірного бренду BVLGARI.

Читайте також:Племінниця принцеси Діани розплакалася перед показом мод

Досить часто в особистому блозі Кітті Спенсер можна побачити фотографії з краєвидами одного з найкрасивіших місць — озера Комо, розташованого недалеко від кордону зі Швейцарією. В цей раз в цьому райському куточку відбулася презентація нового аромату лінії Bvlgari Splendida Tubereuse Mystique. Кітті Спенсер стала учасницею події, вибравши розкішне тюлевое сукню рожевого відтінку, прикрашене квітами. Свій образ дівчина доповнила дорогоцінними прикрасами.

© Instagram @kitty.spencer

View this post on Instagram

A post shared by HELLO! Magazine (@hellomag) on Jul 10, 2019 at 2:31am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Spletnik (@spletnik_ru) on Jul 10, 2019 at 5:02am PDT

© Instagram промо бренду

View this post on Instagram

A post shared by BVLGARI PARFUMS (@bulgariparfums) on Jul 8, 2019 at 2:16pm PDT

Зазначимо, що у презентації нового аромату брала участь російська модель, багатодітна матуся Олена Пермінова.

© Instagram @lenaperminova

Повертаючись до Кітті Спенсер, припустимо, що вона вже готується до весілля зі своїм обранцем. Відомо, що 28-річна модель з серпня минулого року зустрічається з чоловіком вдвічі старше її, 60-річним мільйонером Майклом Льюїсом. Нарешті обранець зробив коханій пропозицію: журналістам вдалося сфотографувати Кітті з помолвочным кільцем на безіменному пальці.

© Instagram @entertainment_abroad, @_althorp

Детальніше:28-річна племінниця принцеси Діани вийде заміж за чоловіка набагато старше себе?

Розкішне ювелірну прикрасу двоюрідна сестра принців Вільяма і Гаррі продемонструвала на благодійному балі-маскараді Cash & Rocket в Лондоні. Величезний діамант сяяв і доповнював образ красуні. У той день на ній було розкішне вечірнє плаття чорного кольору і маскарадна маска, яка частково прикривала обличчя.

© Instagram @kitty.spencer, @_althorp

До речі, сама Кітті поки не підтвердила заручини з коханим, так що шанувальники чекають офіційних новин від представників родини.

Племінниця принцеси Діани рідко зустрічається зі своїми титулованими родичами. Більшу частину свого дитинства дівчина провела в Південній Африці, де навчалася в приватній школі. Після того, як її батьки розлучилися в 1997 році, Спенсер залишилася жити в Африці з матір’ю, але часто проводила час з батьком в Англії.

Читайте також:Найкрасивіша кузіна принців: 5 фактів про Кітті Спенсер

Про те, що Кітті Спенсер схожа на принцесу Діану, говорять і пишуть усі ЗМІ! І це дійсно так. Сама ж дівчина, здається, знає про це і не соромиться підкреслювати схожість нарядами, віддаючи данину поваги тітки, яку вона дуже любила.

© Instagram @dianaprincesadegales
© Instagram @nona_83a
Фото на анонс: Instagram @kitty.spencer