Анна Хилькевич зізналася, що її фігура не стала ідеальною через рік після народження дитини

1332

Багато знаменитостей після пологів намагаються якомога швидше повернутися в професію. Найчастіше це моделі і актриси. Не стала винятком і Ганна Хількевич. Однак 33-річна артистка поділилася тим, що в її, здавалося б, ідеальної фігури є ще над чим працювати.

Не стала замазувати почервоніння на животі, щоб ви знали, що навіть через рік після народження другої дитини, шкіра на животі не прийшла в свій ідеальний стан, а вимоги в мене до себе високі, так що тепер доводиться застосувати жорсткі і болючих фракційні методи, — зізналася Хількевич.

© Instagram @annakhilkevich

Актриса зазначила, що тепер вона може обходитися без допомоги тренера:

Навчилася тренуватися сама — я знаю величезну кількість вправ для будь-якої групи м’язів». А це означає, що має намір впевнено боротися з тим, що заважає її фірмам бути ідеальними.

Читайте також:Блог чесної мами: іноді вагітність може залишати некрасиві «рубці»

Нагадаємо, актриса та її чоловік виховує 3-річну Арианну і однорічну Машеньку. В інтерв’ю журналу «Про здоров’я» зірка поділилася секретом, що допомогло їй скинути вагу і повернути колишні обсяги:

Після другої дитини прийти у форму, звичайно, складніше. Я ходила на вісцеральний масаж, який допомагає поставити органи на місце. Так відновлення йде швидше. Мені знадобилося півроку, щоб повернутися до колишньої ваги і обсягів. Але все-одно шкіра тіла не відразу приходить в ідеальний стан навіть після численних процедур.

Для того, щоб вона залишалася в тонусі, потрібно регулярно працювати. Я кілька разів на тиждень займаюся спортом, постійно слідкую за харчуванням і, головне, намагаюся не забувати про себе і свій зовнішній вигляд, незважаючи на те, що з появою дітей часу стає все менше і менше.

© Instagram @annakhilkevich

Читайте також:Легко повторити: Марія Погребняк показала неймовірно проста вправа для струнких ніг і зони галіфе

Артистка розповідала читачам свого блогу, що під час тренування активно користується фітнес-гумкою. За допомогою цього спортивного аксесуара, надітого на щиколотки, навантаження на м’язи значно зростає.

Вправи з фітнес-гумою:

  • підйом стегон і сідниць лежачи на спині,
  • вправа для ніг – «ножиці»,
  • стрибки з махами руками і ногами,
  • планка на ліктях з виконанням махів ногами, зігнутими в колінах,
  • віджимання від підлоги при напівзігнутих ногах,
  • махи ногами біля стійки – вбік і назад,
  • вправа на прес,
  • нахили зі штангою.

А через деякий час після пологів відновилася ваша фігура?

Фото на анонс: Instagram @annakhilkevich