Батькова дочка: Дмитро Тарасов привітав свою спадкоємицю з днем народження

780

32-річний футболіст Дмитро Тарасов і його 25-річна дружина Анастасія Костенко відзначають радісна подія: сьогодні їх малятку Мілані виповнюється 11 місяців! Молоді батьки поділилися цією радісною новиною в своїх особистих блогах, виклавши фотографії з дочкою.

© Instagram @tarasov23

Шанувальники зіркової сім’ї привітали пару і малечу зі святом, зазначивши неймовірну схожість дочки і тата:

Татова Принцеса!!!Дівчинка улыбашка❤️Дружина Красуня такого Вам янголятка подарувала.Щастя Вам Величезного.

Щасливі)))дай бог 🙏🏻🙏🏻🙏🏻доча на тата схожа 👍🙌

Така доча красива,як лялечка,глазоньки великі😋

Вітання дитині і батькам👏🌹🌹🌹🎉 Дуже гарна сім’я 🙌

Як час летить,ніби не давно було 10 місяців🌹🌹🌹Вітаємо 💐💐💐

До речі, зараз сім’я у повному складі перебуває на курорті. Нещодавно у своєму особистому блозі Анастасія Тарасова опублікувала сімейне фото в повному складі. Багато хто з шанувальників моделі висловили захоплення тим, що в сім’ї панують хороші стосунки з донькою спортсмена від шлюбу з Оксаною Пономаренко — Ангеліною.

© Instagram @kostenko.94
© Instagram @tarasov23

Шанувальники зіркової пари висловлюють припущення, що Анастасія Костенко вже чекає другого малюка: в її блозі іноді з’являються роздуми на тему, коли у Мілани з’явиться молодший братик або сестричка.

© Instagram @tarasov23

До речі, старша дочка футболіста росте дуже красивою дівчинкою: 9-річна Ангеліна ходить в модельне агентство — про це з гордістю розповідає її мама, публікуючи фотографії дочки.

© Instagram @taras2686

Нагадаємо, Анастасія Костенко і Дмитро Тарасов стали батьками 10 липня. В клінічному госпіталі Лапино на світ з’явилася донька відомої пари. Спочатку вони не розкривали ім’я дочки, але натяк на нього був зроблений практично відразу після народження малятка — в дитячій кімнаті, прикрашеній квітами, перебував куля з ініціалами «МД».

© Instagram @kostenko.94
Фото на анонс: Instagram @tarasov23