Без сімї неможливе щастя: Тіна Канделакі поділилася рідкісним кадром з чоловіком

955

Тіна Канделакі – дуже зайнята жінка: крім роботи на телебаченні, вона займається політикою, організовує благодійні заходи, їздить по країні з програмою популизации спорту, а також встигає займатися своєю родиною.

Сьогодні, в День любові, сім’ї та вірності, Тіна присвятила зворушливий пост своєму чоловікові, чиї фотографії, до речі, вона дуже рідко викладає в особистому блозі:

В моєму улюбленому серіалі Humans, про який я писала в Телеграме, навіть роботи, здобувши незалежність розуму, захотіли об’єднуватися із собі подібними.Людина — істота вкрай самотня. Ми все життя прагнемо знайти свою другу половину, щоб слухати і бути почутими.Як жінка, вихована в родині традиційних підвалин, скажу, що високотехнологічний світ ніколи не скасує цінності живого людського спілкування. Без сім’ї неможливий ніякий успіх, ніяка кар’єра, ніяке щастя.Якщо у вас вже є сім’я — бережіть її! І не зволікайте з’єднатися, якщо вже знайшли свою людину. Удвох, повірте, завжди веселіше. Навіть просто поїсти і випити)З Днем любові, сім’ї та вірності вас, дорогі!

© Instagram @tina_kandelaki

Шанувальники були приємно здивовані, побачивши такий рідкісний кадр з коханим чоловіком і залишили величезну кількість коментарів під постом:

Не знала,що ви заміжня.Вітаю!💞🌹🌹🌹

Тіна,ви завжди вміли дивувати,а так дякую за поздравляния👍

Перший раз бачу вашого чоловіка )) зі святом!

Тіна завжди славилася вмінням підбирати слова: так, в день народження свого обранця вона виклала до себе на сторінку зворушливий пост, убивши шанувальників своїм красномовством.

З Днем Народження!З тобою досі хочеться говорити до ранку, їсти, пити, гуляти, займатися спортом, сміятися, будувати плани і подорожувати! Давай не будемо зупинятися і далі.З тобою все звичайне стає настільки цікавим, що здається не було цих 10 років, і ми тільки починаємо жити.Love u, февралик) — написала телеведуча під рідкісним знімком.

© Instagram @tina_kandelaki

Нагадаємо, Тіна Канделакі 12 років була у відносинах з бізнесменом Андрієм Кондрахіним. У них народилися двоє дітей: 19-річна Меланія і 17-річний Леонтій. Після розлучення діти залишилися з матір’ю, однак Андрій постійно присутнє в їх житті. З другим чоловіком, Василем Бровко, Тіна в шлюбі вже 5 років.

Діти Тіни вже цілком самостійні: Меланія навчається в МДУ на факультеті журналістики і часто відвідує світські заходи разом з мамою, а Леонтій мріє про кар’єру музиканта і вже зібрав свою групу. Тіна не балує шанувальників фотографіями підрослих дітей: за її словами, кожна фотографія публікується тільки з дозволу Меланії або Леонтія. Діти знаменитої мами уникають публічності.

© Instagram @tina_kandelaki
© Instagram @tina_kandelaki

Читайте також:

  • Найголовніше – сім’я: знаменитості вітають коханих з Днем сім’ї, любові і вірності
  • Тіна Канделакі показала саме ефективна вправа для стрункої фігури
  • Ідеальний варіант для літа: Анна Седокова поділилася секретами догляду за собою
Фото на снонс: Instagram @tina_kandelaki