Блондини в місті: Наталія Водянова приїхала в Москву зі старшими красенями-дітьми

581

Наталя Водянова — багатодітна мама, супермодель і громадський діяч. Разом з Антуаном Арно вона виховує п’ятьох дітей. П’ятирічного Максима і трирічного Роману вона народила у відносинах з нинішнім коханим, а 17-річний Лукас, 13-річна Нева і 11-річний Віктор з’явилися на світ у шлюбі з Джастіном Портманом.

© Instagram @natasupernova

На цей раз Наталія опублікувала у своєму особистому блозі фото зі старшими дітьми, з якими прилетіла в Москву. На знімку Водянова позує в парку «Заряддя» на тлі Храму Василія Блаженного.

З Москви з любов’ю, – підписала ефектний кадр супермодель.

© Instagram @natasupernova

Передплатники прийшли в захват від нового сімейного фото Наталії:

Одна з найкрасивіших відомих родин! Захоплююся. Браво! Завжди захоплююся

Ну до чого гарненькі 🤩🤩🤩👍

Прекрасні 🌸😍👍🏻

Які гарненькі 🥁🇷🇺♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️🔥

Які у вас чудові діти

А нещодавно Наталя показала нове яскраве фото з страшим сином Лукасом.

© Instagram @natasupernova

Вже не в перший раз шанувальники Водянової відзначають, що вона виглядає як сестра свого старшого сина Лукаса. Передплатники захоплюються і запитують, як їй вдається виглядати так молодо і свіжо після народження п’ятьох дітей.

Разом із спадкоємцями Водянова проживає в Парижі. А в одному з інтерв’ю Наталя розповідала, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Біля Неви і Віктора ще й заняття в консерваторії, годину в день – фортепіано. Всі вони люблять спорт, читають, малюють. У мене дуже працьовиті діти. Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність – це вільний час.

Фото: Instagram @natasupernova

Єдина дочка Наталії Водянової вже визначилася з майбутньою професією. Нева любить класичну музику і чудово грає на фортепіано. Як писав тижневик «7 Днів», дівчинка навіть на «відмінно» склала іспит в музичній школі.

Суддівство не було занадто суворим, — розповіла Наталя, — але дочка готувалася до іспиту дуже серйозно. Музика — її пристрасть! Будинки Неву не відірвати від фортепіано. Вона мені навіть заявила, що буде тільки музикантом, – з гордістю зізналася зіркова мама.

Читайте також:

  • Чудовий карапуз: Наталія Водянова вперше показала обличчя молодшого сина
  • «Максиму сьогодні 5 років»: Наталія Водянова показала підрослого сина
  • Наталя Водянова вийшла у світ з красунею-сестрою
Фото на анонс: Instagram @natasupernova