Зворушливий знімок: Марія Машкова поділилася рідкісним кадром з дідусем-льотчиком

722

34-річна Марія Машкова — талановита і затребувана актриса. Вона пішла по стопах своїх батьків, відомих акторів Володимира Машкова і Олени Шевченко, і з гідністю продовжує родинну справу. Крім того, у Марії підростають дві дочки — 9-річна Стефанія і 7-річна Олександра, яких зіркова матуся ласкаво називає Фуфанида і Шнурок. Дівчатка з’явилися на світ у шлюбі з музикантом Олександром Слободяником-молодшим. Актриса в день річниці поділилася зворушливою історією про день свого одруження.

Це сталося на зйомках в моєму улюбленому місті Петербурзі. У єдиний вихідний, в 9 ранку. Напередодні приїхав мій вірний друг @annaslu. Вона щойно повернулася з Індії з шматком тканини, з якого її мама, з’єднавши два прямокутника і швидко прострочивши, пошила мені краще на землі весільну сукню. З двох залишків тканини ми зробили мені фату і шарф чоловіка Сашка.

© Instagram @masha_mashkova_official

Незважаючи на те, що Марія регулярно ділиться сімейними знімками з шанувальниками, розповідає про своє життя і публікує фотографії з дочками, тему розлучення батьків у своєму особистому блозі актриса ще не піднімала. Однак нещодавно вона опублікувала великий щирий піст, розповівши шанувальникам про своє дитинство і про розлучення батьків:

Тату… Тату… а у мене ще мама є! Коли ти дитина розлучених батьків, ти знаєш, як важливо в цьому питанні рівноправність😉. Вони познайомилися, коли мамі було 14, а татові 15, а розійшлися майже відразу після мого народження в 20 з невеликим. Разом в житті я їх бачила не більше 10 разів(пару раз на моїх днях народженнях, на першому весіллі-на другу не покликала, вирішила не частина😂 і пару раз по экстрималочке))) До 30 років, я продовжувала скидати дзвінок мами, якщо раптом була в цей момент з татом(ну щоб він не подумав, що вона мені подобається🤦♀️😂) і намагалася не давати зрозуміти мамі, як сильно я люблю тата. При тому, що мама жодного разу за все моє дитинство не сказала про папу поганого слова. Це було моє, особисте… накопичене…До чого я? Зараз дуже багато літератури(аж ніяк не необмеженої шановним Фрейдом), яка допомагає розібратися в своїх почуттях минулого і сьогодення, простежити логіку і, можливо, стати трохи спокійніше і вдячніший…. Зовсім недавно нарешті зрозуміла, що я щаслива, що мої батьки саме такі…. нестандартні. І я ні за що не проміняла б мого тата на вчителя географії, перевіряючого контурні карти будинку(це була моя блакитна мрія дитинства😂) і маму, яка тільки в цьому році навчилася готувати і піклується про мене саме так, як я цього завжди хотіла…. тому що саме зараз мені це треба! А в дитинстві я була абсолютно щаслива з кращим педагогом етики та естетики на Землі. Спасибі, мамо, за подвійне дитинство! Спасибі, тату, за палітру дисонансів у мене всередині, завдяки чому я займаюся найкращою професією у світі.

© Instagram @masha_mashkova_official

А не так давно вона виклала на свою сторінку рідкісний кадр, на якому зображена вона разом з мамою і бабусею:

Три мами, дві бабусі, одна прабабуся і внучка 😉 — підписала знімок Машкова.

© Instagram @masha_mashkova_official

Сьогодні актриса вирішила ще більше розповісти про себе і своє дитинство: в особистому блозі вона поділилася знімком з дідусем.

Ось я всі: бабуся… бабуся… педагогэтикииэстетики👵🏻✍️ Позначився на мені 21 століття, століття жіночих рухів, #women #empowerment, #metoo та фемінізму в цілому!🙉 Виправляюся. Мій дідусь льотчик, командир корабля, катав мене в кабіні пілотів, сидячи за штурвалом🙌🏻, зазвичай за маршрутом Новосибірськ-Москва і назад! Перед зльотом і посадкою я разом зі стюардесами розносила цукерки, за що отримувала потрійну дозу🤪😂 Улюблена гра в дитинстві-гра в літак. Удаєш із столу і стільців великий будинок, накриваєш покривалом, умовляєш бабусю дати тобі в будиночок пилосос(старий, зелений, гучний-голосний), залазити всередину, проводиш повну перевірку бортових систем, натискаєш на пуск пилососа і… полетіла✈️

© Instagram @masha_mashkova_official

Шанувальники подякували Марію за одкровення і залишили їй і її дідуся безліч теплих слів у коментарях:

Як це здорово — бути дорослою, але залишатися онучкою👴 Довголіття нашим бабусям і дідусям! ✨

Машенька, Ви Багатий чоловік!!!Бабуся, Дідусь 😘Довгих років їм🙏🙏🙏

Марія, дякую Вам за чудові спогади дитинства!!!

До речі, у Марії є два зведених молодших брата — сини її мами від другого шлюбу з бізнесменом Ігорем Лебедєвим. Микита (24) і Всеволод (17) відмінно ладнають зі знаменитої сестрою, яка часто проводить з ними час і ділиться чудовими спільними фотографіями.

© Instagram @masha_mashkova_official
Фото на анонс: Instagram @masha_mashkova_official