Боюся водити машину через дитину…

681

Існує думка, що люди діляться на автомобілістів і пішоходів. І навіть якщо пішохід пройде курс навчання в автошколі, здасть іспити, отримає водійське посвідчення, йому за кермом буде некомфортно. На схожу тему посаду одного з користувачів Мережі, яка зізналася, що боїться возити свого маленького дитини.

Хто водить машину, дайте пораду, як перестати боятися водити машину, – звернулася до подруг Наташа. –Особливо боюся водити з дитиною. Водійського стажу у мене ніякого немає, рік тому здала на права і не їздила. Зараз треба сина возити в сад мені, а я боюся до жаху. Їздила тільки пару раз і то з чоловіком, з ним не боюся. Одна поки за кермо не сідала навіть. Вже думаю, що раз мені так страшно, то, мабуть, не доля мені водити… Хоча і хочеться, і треба.

Читайте також:Прикро! Сестра чоловіка сміється над моєю професією

Подруги поспішили заспокоїти огорченную матусю і поділилися історіями з особистої водійської практики.

Просто сісти і поїхати (papatya)

Все спочатку бояться і це нормально) Вам треба спочатку одного спробувати їздити . Без досвіду водіння з дитиною я б точно не поїхала. Я до декрету їздила кожен день 2.5 року, потім 2 роки взагалі не їздила. І мені знову було страшнувато спочатку сідати за кермо (Vredina)

Здала на права наприкінці грудня, на новорічних святах потихеньку вечорами виїжджала одна, трохи покатаюся і додому, а відразу після свят доньку в садок треба було везти, та ще й снігопад почався… Потихеньку їхала, страшно було, а подітися нікуди. Через тиждень звикла і все стало добре. Ось вже 5 років майже за кермом, страху немає. Варто тільки почати їздити, а там справа звички, головне бути впевненим за кермом і не панікувати (Анна)

Поїздити одного. Щоб ніхто не контролював, а ви не сподівалися на підтримку чоловіка. Тільки на себе. Впевненість обов’язково прийде до вас, просто потрібна практика (Olala)

Мені подруга казала, що і є автопсихолог. Саме жінка і вона допомагає жінкам впоратися з цим. У багатьох ця нісенітниця відбувається під час вагітності або після пологів. Ну або просто я з чоловіком откатывала потрібний мені маршрут і потім одна могла їздити (Дівчина З посмішкою)

Я боялася поки йшла до машини, як тільки сідала — страх відразу ж тікав (Катерина)

Читайте також:Чим зайняти дитину в дорозі

Страх піде разом з їздою, просто не поспішайте, робіть все повільно, наклейте собі окличні знаки обов’язково, що люди бачили вас здалека БезИмени)

Пробуйте без дитини виїжджати. І одна. Тиждень поїздити треба (МамаМіа)

А ви впевнено почуваєте себе за кермом?

Всі фото: Depositphotos