Схуднути, як Кейт Міддлтон: британка тиждень харчувалася по дієті герцогині

812

37-річна Кейт Міддлтон для багатьох шанувальників є зразком для наслідування: бути такою стрункою після народження трьох дітей – для цього потрібна неабияка сила волі! А так як різні видання вже не раз розповідали про систему харчування герцогині, це цілком можна повторити.

Читайте також:Тане на очах: як Кейт Міддлтон схудла через півроку після пологів

На харчової експеримент зважилася королівський репортер Михайла Фріл. Дівчина протягом тижня їла продукти і страви, які присутні в раціоні Кейт Міддлтон. І ось що з цього вийшло.

Я намагалася слідувати дієті протягом тижня, щоб зрозуміти, наскільки легко чи складно) це буде, – поділилася зі своїми читачами Михайла. – Повинна бути чесною, тому зізнаюся: я не той чоловік, який докладає зусиль до приготування свого сніданку. Зазвичай я беру тарілку з будь-якою кашею, яка є у нас на кухні в офісі, і перебираю ранкові електронні листи під час їжі.

© insider.com
Британка неделю питалась по диете Кейт Миддлтон© Instagram @mikhailafriel

За словами учасниці експерименту, герцогиня починає день з тарілки вівсянки. Є думка, що такий сніданок допомагав Кейт Міддлтон боротися з ранковим токсикозом, коли вона була вагітна.

Хоча мій графік не такий насичений, як у герцогині, я відчула, що зміна звичного сніданку на тарілку вівсянки дійсно підвищило рівень моєї активності і енергії.

© Instagram @ksu__04foodblog

Читайте також:Найсмачніша вівсянка: як готує цю кашу Кейт Міддлтон

Михайла Фріл зазначила, що вона кожен раз додавала в кашу різні фрукти, і їй так сподобалося снідати.

Дієта Міддлтон містить багато сирих продуктів, тому я поставила собі завдання щодня з’їдати тарілку свіжих фруктів або овочів, – розповідала про продовження експерименту журналіст. – Манго, ківі, гранат, чорниця, полуниця, виноград та апельсини чудово підійшли для перекусу після сніданку.

Як відзначають зарубіжні видання, посилаючись на джерела в королівському палаці, дружина принца Вільяма воліє сирі продукти «для ефекту » сяючої шкіри».

Я намагаюся їсти трохи фруктів з кожним прийомом їжі. Апельсини, полуниця, манго і папайя містять велику кількість вітаміну С, – продовжила розповідь про експеримент Михайла Фріл. – Вітамін С необхідний для формування щільних колагенових волокон. Він також діє як антиоксидант, захищаючи шкіру від ультрафіолетового випромінювання.

© Instagram @ddruzhinina

Михайла Фріл включила в свій раціон і улюблений салат герцогині:

Моя версія кавунового салату: кавун (звичайно), огірок, помідори, перець, козячий сир і листя салату. Це стало моєю їжею на обід.

© insider.com

Я помітила, що моя шкіра залишалася свіжою протягом усього тижня, що я харчувалася як Кейт Міддлтон. Чи було це насправді-за кавунових салатів, вівсянки і свіжих фруктів, не знаю — але обов’язково буду їх включати в свій раціон і в майбутньому.

Читайте також:Тане на очах: як Кейт Міддлтон схудла через півроку після пологів

Проте ентузіазм Михайли Фріл пішов на спад, коли вона спробувала зелений смузі. В варіації учасниці експерименту це був напій з огірка, авокадо, шпинату, імбиру і яблучного соку.

Я знаю, що зелений коктейль повинен приносити користь для здоров’я, але я не змогла випити навіть половину напою, – зізналася дівчина. – Не кажучи вже про те, щоб пити його щодня.

© Instagram @nstacya

Не оцінила журналіст і улюблене блюдо герцогині – каррі з курки. Автор експерименту зізналася, що в цьому вона виявилася солідарна з принцом Вільямом, який не в силах є гострі страви:

Після легкої їжі я зрозуміла, що для організму було шоком випробувати смак чогось гострого. Я знаю, що ключем до хорошого здоров’я є збалансоване харчування, але для мене це виявилося дуже контрастно. Як і з коктейлем, я з’їла тільки половину порції каррі.

© Instagram tasteofhome.com

Підводячи підсумок тижневого експерименту, королівський репортер Михайла Фріл зазначила:

Я не змогла оцінити деякі з улюблених страв Кейт Міддлтон (зелений коктейль і каррі). Тим не менш, інші страви, які я їла, були дуже прості у приготуванні. А я відчувала себе активно протягом всього робочого тижня.

А що з харчових звичок Кейт Міддлтон хотіли б запозичити ви?

Фото на анонс: Instagram @familynoris, @hrhcatherine_middleton