Буде поповнення? Дружина Віктора Добронравова показала кругленький животик

1221

36-річний Віктор Добронравов – старший син народного артиста Росії і улюбленця публіки Федора Вікторовича Добронравова. Він з гідністю продовжив акторську династію і багато знімається в кіно, а також виходить на театральні підмостки. Крім того, Віктор – лідер музичної групи «Килим-Квартет». Але головна роль у його житті – це роль щасливого чоловіка і турботливого батька.

© Instagram @viktor_dobronravov

Навесні 2010 року актор одружився на фотографа Олександра Торгушниковой, яка подарувала йому двох чудових доньок, Варвару (8) і Василину (3).

© Instagram @viktor_dobronravov

Зіркова пара ретельно охороняє спокій своєї сім’ї і не часто ділиться новинами приватного життя. Проте в цю п’ятницю Віктор та Олександра дали привід до бурхливої дискусії прихильників і ЗМІ. Олександра з’явилася на світському заході в об’ємному сірому пальто, яке не змогло приховати її пристойно кругленький животик. Знаменитості поки ніяк не прокоментували новини про швидке поповнення, але шанувальники вже вітають улюбленого актора з майбутнім поповненням.

© WMJ

Нагадаємо, що у Федора Добронравова є молодший син Іван. Він також став актором. У грудні минулого року стало відомо, що Іван вперше став батьком. У них з дружиною Ганною народилася дочка, яку назвали Вірою. Незважаючи на публічність, акторові вдалося приховати не тільки факт батьківства, але і одруження з коханою Анною. Весілля відбулося в грудні 2017 року, про що Добронравов розповів у своєму блозі. Шанувальники щиро привітали пару з початком сімейного життя.

Читайте також:І знову красуня! Федір Добронравов втретє став дідусем

© Instagram @dobronravov.fedor, @vdobro, © vk.com

До речі, в серпні цього року глава сім’ї привів у непідробний захват передплатників свого блогу і поділився дивним колажем: через багато років Доброноравовы повторили кадр, зроблений, коли Віктор та Іван були ще хлопчаками.

Діти виросли, а я от зовсім не змінився)))), – іронічно підписав кадр Федір Вікторович.

© Instagram @dobronravov.fedor

У недавньому інтерв’ю інтернет-порталу WomanHit Віктор розповів, що старша донька Варя росте дуже активною дівчинкою. Вона займається кінним спортом і фігурним катанням, а молодша поки насолоджується дитинством. Також зоряний батько зізнався, що його найкращий і близький друг – дружина Олександра. Вони познайомилися у джазово-театральній школі, куди разом ходили в дитинстві.

Я дуже радий, що моя дружина не актриса; фотограф, оператор — теж творча професія, близька до кіно і театру, вона великий митець, скажу без удаваної скромності. Я бачу, як вона росте, приходить досвід. По собі відчуваю, що я зараз і десять років тому — це два різних людини. Якщо навіть говорити фізіологічно, я повністю інший. Вже всі клітки помінялися. Я не відчуваю стагнації внутрішньої, так і зовнішньої теж. Є планомірний рух вперед, вгору. Дуже хочеться, щоб так і продовжувалося, і у Сашка теж.

До речі, в цьому році Олександра подарувала коханому чоловіку на день народження романтичну поїздку в Париж. За словами актора, цілих три дні вони були лише вдвох і поєднали чудові прогулянки по Парижу зі стильною фотосесією.

Виктор Добронравов© Instagram @viktor_dobronravov
Фото на анонс: Instagram viktor_dobronravov