Спадкоємцеві престолу – 6 років: Кенсінгтонський палац опублікував нові портрети принца Джорджа

553

Принц Вільям і Кейт Міддлтон вітають з днем народження свого старшого сина: принцу Джорджу виповнюється 6 років. Припустимо, що Кембриджі (втім, як і багато батьків) з розчуленням дивляться на іменинника і думають – як же швидко летить час…

Читайте також:У принца Джорджа з’явилося нове прізвисько

Георг Олександр Луїс народився 22 липня в 16:24 за лондонським часом (19:24 за московським). При народженні важив 3,8 кг. А Джорджем юного принца ЗМІ стали називати з подачі батьків: в колі сім’ї малюка називають Джорджі.

Официальный портрет принца Джорджа в 1 год рождения© Instagram @clarencehouse

За традицією, у день народження кожного з дітей, а також в інші знаменні моменти їхнього життя, наприклад, хрещення, перший день у дитячому садку або початок навчання в школі, Кембриджі діляться офіційними портретами спадкоємців. І вже намітилася стійка тенденція – автором знімків в останні роки все частіше всього є Кейт Міддлтон. Вона любить фотографувати і робить це майстерно.

Официальные портреты принца Джорджа в честь его 6-летия© Instagram @kensingtonroyal

Фотографії вийшли живими, не постановочними, як і у випадку з кадрами, зробленими до минулого дня народження його молодшої сестри і брата. На принца Джорджа прості футболки (1 – біла з емблемою спортивного бренду і гербом, 2 – поло пляшкового кольору) і шортики. Зауважимо, що Кейт Міддлтон намагається одягати дітей дбайливо, часто вибираючи речі невідомих дизайнерів або бюджетних марок.

Дві фотографії, на яких іменинник позує в білій футболці, зроблені Кейт Міддлтон в саду Кенсінгтонського палацу. На третьому знімку принц Джордж зображений, як наголошується в офіційному блозі Кембриджів, «у відпустці з сім’єю». Це фото також виконано герцогинею. Футболку тепер вже шестирічного хлопчика прикрашає емблема футбольної збірної Англії. Нагадаємо, батько іменинника, принц Вільям є президентом Футбольної асоціації Великобританії. І, швидше за все, йому вдалося захопити сина спортом.

Читайте також:Хокей на траві, футбол: з якими видами спорту на «ти» Кейт Міддлтон та інші члени королівської сім’ї

На фото помітно, що хлопчик змінився. Це вже зовсім не пухлощекий малюк. Тепер у первісток Кембриджів помітні риси його титулованого родича. Та якого!.. Користувачі Мережі порівняли недавні фото принца Джорджа з архівним знімком його прапрадіда – короля Георга VI, батька нинішньої глави британської монархії. Виявилося, що хлопчик успадкував форму носа і пронизливий погляд.

© Instagram @kembricistan

Нагадаємо, яким був офіційний портрет, зроблений на честь п’ятиріччя принца Джорджа. У той раз шанувальників вінценосного сімейства картала його посмішка. Втім, вміння заразливо посміхатися первістку Кембриджів не займати.

© Instagram @kensingtonroyal

На фотографіях на честь попередніх днів народження майбутній король теж часто заразливо сміється, як і його батьки.

Официальные портреты принца Джорджа© Instagram @kensingtonroyal, @clarencehouse, royal.uk

Читайте також:Де буде вчитися принц Джордж: Кейт Міддлтон і принц Вільям не можуть домовитися

Як зазначають західні видання, в день шестиріччя принца Джорджа батьки приготували йому чудовий свято. Буде надувний замок-батут. Іменинника та його гостей стане розважати чарівник.

Джордж любить магію, – зазначило джерело, близьке до королівської сім’ї, додавши, що ідея принц Вільям полягала в тому, щоб влаштувати чарівне шоу для дітей.

Принц Джордж© royal.uk

Частування складуть улюблені страви іменинника: піца, паста, а на десерт – кекси, цукерки і морозиво.

Фото на анонс: © Instagram @kensingtonroyal