Біп-біп, поїхали: на якій дитячій машинці катається принц Джордж та інші королівські малюки

747

Який вид транспорту воліють малюки? Вибираючи між велосипедом, самокатом і машинкою, багато виберуть останню. А все тому, що люблять наслідувати дорослим і відчувати себе самостійними.

Заглянемо в автопарк королівської дітвори! Наприклад, в гаражі юного принца Чарльза було кілька педальных машинок. Моделі були укомплектовані лобовим склом і антеною. Компанію братові на прогулянці становила принцеса Анна. У дитинстві вона була пішоходом, гуляла з розкішною дитячою коляскою.

© Instagram @thewindsorsfamily
© Instagram @thewindsorsfamily

Читайте також:Харпер Бекхем вибрала для ляльки улюблену коляску Кейт Міддлтон

Цікаво, що коли принц Чарльз і його сестра стали старше, любов до машинок не пропала. Роки пройшли, а дитячий запал залишився. На знімку спадкоємець престолу з вітерцем катає принца Едварда в день його народження. А смішлива дівчина за кермом – принцеса Анна.

© Instagram @royals_tea

Любив поганяти за кермом баггі принц Гаррі. Похвально, що хлопчик використав захисний шолом.

© Instagram @princess_diana6

А ось як буває, коли в дитинстві не встиг накатати на маленькій машинці. Припустимо, коли дитина Арчі підросте, принц Гаррі і його порадує дитячим автомобілем.

© Instagram @thewindsorsfamily

Читайте також:Кому з правнуків королева Єлизавета II передасть ключі від свого дитячого будиночка

Молодше покоління Віндзорів катається вже на дитячих електричних машинках – зменшених копіях сучасних позашляховиків. Виявляється, Міа Тіндалл, старша дочка Зари Філліпс, впевнено почуває себе за кермом.

© Instagram @royalchildren_

Первісток Кейт Міддлтон теж небайдужий до дитячого транспорту. Але якщо кузіна вибирає позашляховик, принц Джордж прагне за кермо трактора.

© Instagram @georgiecharlotte_cambridge

До речі, принц Вільям раніше зазначав, що син досі захоплюється сільськогосподарською технікою.

Він в абсолютному захваті від цього, — не приховував емоцій герцог Кембріджський, розповідаючи про інтерес Джорджа до спеціального транспорту.

У цьому хлопчик у діда, принца Чарльза, який професійно займається сільським господарством, садівництвом та квітникарством. Особиста резиденція спадкоємця престолу Хайгроув-хаус – дивовижне місце. Спочатку тут не було ні однієї галявини, а зараз в резиденції знаходиться один з кращих садів Великобританії. Він створений за принципом секцій, і кожну відрізняє свій унікальний колорит. Приміром, «Сад – сонячний годинник», «Килимовий сад», де клумби нагадують орнаменти на перських килимах, «Луг з польовими квітами». Завдяки старанням принца Чарльза в його особистій резиденції зростає частину зникаючих рослин, що знаходяться під захистом програми збереження.

© Instagram @highgrovegarden, @clarencehouse

Повертаючись до теми машинок, зазначимо: у данській королівській родині дитячі автомобілі призначені не тільки для катання, але і спорту. Приміром, у місті Орхус регулярно проводять заїзд, в якому беруть участь діти. Минулого літа в ньому брала участь юна принцеса Афіна, внучка королеви Маргрете II. Так як педалей і мотора в її автомобілі не було, в якості прискорювачів виступали тато дівчинки принц Йоахім та її старший брат Херник.

© Instagram @royalchildren_

А мама, принцеса Марі, була в групі підтримки.

© Instagram @royalchildren_

А у вашого малюка є машинка-каталка або електромобіль?

Фото на анонс: Instagram @british.royal.cousins