Вас дратує дитячий крик в літаку?

435

Майбутній політ хвилює практично всіх мам. Як буде вести себе дитина? Чим зайняти в дорозі, щоб вів себе спокійно? Яке дати ліки, щоб не нудило? Але коли всі заходи прийняті і здається, що все пройде добре, на борту завжди перебуває пасажир, якого малюк неймовірно дратує.

Моя донька веде себе спокійно в літаку, але я готова до будь-якого повороту подій. Тому завжди вожу з собою багато іграшок. А ось тих, хто злісно дивиться на дітей, які плачуть, не розумію.

Ці ненавидять дітей погляди, що говорять: о боже, знову ці діти)))) жах )))

Летіли як-то раз, і в сусідньому ряду сиділа літня жінка. Так вона всіх, хто був з дітьми, прям злобно просила замовкнути. На що їй одна мама запропонувала заглянути в квиток, де написано — економ-клас, а не бізнес, — ділиться своїми враженнями Олена.

Тема авіаперельотів з дітьми виявилася для багатьох матусь актуальною. Багато зізналися, що хвилюються перед рейсом. Наприклад, Віка розповіла, що вона з-за цього в жаху:

Дуже активний хлопчик, в машині їхати неможливо, як тільки прив’язуємо — починає соватися, плакати. Іграшки вистачає на 5 хвилин, потім кидає на підлогу, і знову істерика. Даю водичку, ще на 2 хвилини тиші. Потім в хід йдуть всі іграшки — брязкальця, м’які, жувальні — все кидається на підлогу, після хвилини гри. А нам скоро доведеться летіти в літаку 2 години 20 хвилин. Не уявляю, чим його зайняти?! А кричить він, — дай Боже, людей шкода в літаку, соромно буде.

Поділилася своєю історією і матуся з ніком в Мережі 4D-МАМКА:

Я зі своїми літала один раз їм було 2,4, відразу почали кричати, коли їх пристебнули)) а назад весь літак завив, мужик каже: «Ви не могли б приглушити своїх дітей, на що я відповіла, дівахи, запеваем.

Ми 6 годин летіли. Вередувала, звичайно. По салону бігала і кричала. Ми всіх збудив, мені незручно перед людьми було. Ну, нічого, це ж діти (Ольга)

Читайте також:Топ-5: правила перельотів з дітьми від Дмитра Шепелєва

Матусі зізналися, як вони реагують на дитячі крики в літаку:

Розумію, що активність активності ворожнечу. Я не буду миритися з тим, що чийсь чудовий малюк буде мене ногою в чоботях по коліні. Але якщо малюк плаче, бо маленький, вушка і всяке таке. Тут треба матусю підтримати, а не шикати на неї (Альона)

У відповідь запитую, чи буде так само гнівно лаяти цей пасажир тих хто голосно матюкається/голосно слухає музику/розвалюється на два сидіння/кричить в телефон і т. д… Мені якось зробили зауваження за те, що я в маршрутці розповідала 2-х річному нудьгуючому зайцю казку про Колобка (Маріанна)

Але ж є спосіб провести політ без істерик, сліз і плачу? Так! Своїм досвідом авіаподорожей поділилася молода матуся Nataly Borisovа:

Якщо ти уважний до своєї дитини, то можеш припустити, що ж зможе заспокоїти його в стресовій ситуації.

Ми брали з собою і нам знадобилося:

найулюбленіші іграшки, вже відомі улюблені книжки, на які дитина позитивно реагує. Парочку нових іграшок, развивашек і книжок.

водичка, дитячі пюре і печиво.

муслиновая пелюшка (постелити хоч де, накрити, замотати і т. д).

запасний одяг (можна забруднитися), природно підгузки.

на крайній випадок було додаток на телефоні з улюбленими мультиками.

може знадобитися косметичка, гаманець з картками, ключі і т. п. відмінно йде в хід, щоб пограти.

Якщо крихітка на гв, то це просто порятунок від закладання вушок на зльоті і при посадці.

Аптечка, антисептик, прості і стерильні серветки — це само собою зрозуміле .

Ну і обов’язково хороший настрій! Мама повинна бути сама в першу чергу спокійна. Переліт — це дуже важко для малюка.

Буває, що дитині погано і нічого не допомагає. Люди, будьте добрішими,терпиміше. Існують навушники, скачивайте фільми, слухайте музику, вставляйте беруші, якщо вам так погано. Батькам самим незручно за плач в літаку. Не відноситься звичайно до тих, хто не діє і не намагається захопити малюка і полегшити політ всім пасажирам, – підвела підсумок темі авіаподорожей з дітьми матуся.

Розкажіть про свій досвід переліт з малюком. Як він проходить спокійно або під акомпанемент дитячого крику?

Всі фото: Depositphotos