Вдома добре: Катерина Клімова поділилася знімками з молодшими дітьми

1328

41-річна Катерина Климова — одна з найбільш затребуваних актрис російського кіно. Незважаючи на зайнятість, актриса завжди знаходить вільний час, щоб провести його з дітьми.

Зіркова мама виховує чотирьох дітей. 17-річна Єлизавета від першого шлюбу — вже зовсім доросла дівчина. Незважаючи на те, що Єлизавета під час навчання брала участь у театральних постановках, по стопах знаменитої мами вона йти не збирається.

© Instagram @klimovagram

12-річний Матвій і 10-річний Коренів народилися у шлюб актриси з Ігорем Петренком. Хоча подружжя розлучилося, вони підтримують прекрасні стосунки і зоряний батько часто бачиться з синами. Хлопці ростуть дуже дружними і з задоволенням займаються спортом: старший захоплений боксом, а молодший займається шахами і мріє стати авіаконструктором. Наймолодша, 3-річна Белла, з’явилася на світло в нинішньому заміжжя Катерини з актором Гелой Месхі.

© Instagram @klimovagram

Нещодавно на сторінці актриси сторінки з’явився рідкісний, але від цього і такий особливий кадр, на якому зображена мама з усіма своїми дітьми, підписи до якого Климова повідомила, що вони всі разом готуються до шкільних буднів.

© Instagram @klimovagram

А вчора любляча мама опублікувала знімки з молодшими дітьми: на затишних фото Климова з синами і маленькою донькою лежать на великому ліжку.

Люблю осінь) за такі затишні і домашні вечори в оточенні моїх улюблених 💛💚💙— підписала фотографії актриса.

© Instagram @klimovagram

Шанувальникам дуже сподобалися теплі знімки, і вони залишили безліч коментарів сім’ї:

Сім’я — найкраще 🔥

Яка ж солодка булочка ваша Беллочка 😚😚😚

Класні! Обожнюю вас!

До речі, нещодавно в особистому блозі багатодітна матуся поділилася фрагментом епізоду про те, як її сини, Матвій і Коренів, а також дівчинка Белла проводять час у кафе. Поки хлопчики п’ють коктейль, молодша дочка актриси захоплена грою в дитяче доміно. Сенс цієї забавки в тому, щоб скласти елементи з однаковими картинками. Той факт, що трирічна дівчинка побудувала вже досить довгу фігуру, говорить про захоплення дівчинки. А ще про цілеспрямованості і посидючості.

© Instagram @klimovagram

Читайте також:

  • Краще, ніж фотоальбом: Катерина Клімова збирає сімейну галерею портретів
  • Катерина Климова віддала 3-річну Беллу на танці
  • Трубадурочка: Катерина Клімова показала цікаве відео з співаючої 3-річною донькою
Фото на анонс: Instagram @klimovagram, @klimova_queen