Велике свято: Світлана Лобода показала фото з дня народження молодшої дочки

932

36-річна Світлана Лобода – одна з найбільш привабливих і популярних співачок в російському шоу-бізнесі. Світлана будує успішну сольну кар’єру і відмінно поєднує її з головною роллю у своєму житті – роллю мами. Вона виховує двох чарівних дочок: батьком старшої, 7-річної Євангеліни, став колишній коханий зірки, танцюрист Андрій Цар. Ім’я папи молодшої дочки, однорічною Тільди, вокалістка приховує, але журналісти багатьох ЗМІ стверджують, що їм є лідер групи Rammstein Тілль Ліндеманн.

Фото: Instagram @lobodaofficial

Вчора в родині Світлани був свято – молодшої дочки співачки, Тільді, виповнився один рік і п’ять місяців. На честь цієї події любляча матуся опублікувала кадри з відзначення у своєму особистому блозі. На знімках видно, як яскраво і повітряно прикрасили кімнату в честь свята.

а після з’явилася крихта ТІЛЬДА❤️, – підписала вона кадри.

Фото: Instagram @lobodaofficial

На одному зі знімків відображена і старша дочка Світлани: разом з мамою і сестрою вона тягнеться до кульок, складеним в ім’я дівчинки.

Фото: Instagram @lobodaofficial

Читачі особистого блогу знаменитості приєдналися до привітань в коментарях, залишаючи теплі побажання щасливої сім’ї:

Ну такі гарненькі😻 просто зайчика❤️❤️❤️

Світлана, ви така ніжна мама. Дуже приємно дивитися такі милі фото.

😍вітаю солодку❤️

Шанувальники сподіваються, що незабаром знаменитість зніме режим секретності і покаже Тільду громадськості.

Я думаю, я любляча мати. Я віддаю своїм дітям все і живу заради них. Вони єдиний сенс і обіцянка вічного життя. А чи гарна я, визначить час. І знаєте, у чому це виявлятиметься? У тому, наскільки самодостатніми і щасливими виростуть мої дівчатка.

Єва дуже любить Тільду. Вона давно просила у мене сестричку, і нарешті її мрія збулася. У них величезна любов, і це робить мене неймовірно щасливою мамою, – зізналася співачка в інтерв’ю «Теленеделе».

Светлана Лобода с дочкой © Instagram @lobodaofficial

Всім справді вже не терпиться дізнатися, на кого схожа малятко. До речі, цього літа співачка порадувала шанувальників архівних фото з дитинства, зробивши колаж з двох знімків — на одному її старша дочка Євангеліна, на іншому — вона сама. Багато відзначили, що мама і дочка в дитинстві дуже схожі один на одного.

Зліва моя дочка Єва, праворуч — я)

дівчатка, народжуйте дітей, це ваше продовження , це найбільше щастя❤️це те, що залишиться після вас🤲👩👧👧,, — підписала знімок співачка.

© Instagram @lobodaofficial

Читайте також:

  • Мамина радість: Світлана Лобода показала умилительное фото з доньками
  • Три грації: Світлана Лобода опублікувала зворушливе фото з мамою і сестрою
  • Вже рік: Світлана Лобода показала молодшу дочку
Фото на анонс: © Instagram @lobodaofficial