Вечірня прогулянка: чоловік Поліни Гагаріної зняв цікаве відео за участю 2-річної доньки

633

Відома співачка Поліна Гагаріна успішно поєднує вокальну кар’єру з роллю щасливої дружини і турботливої мами двох дітей. 11-річний Андрій народився у першому шлюбі Поліни з актором Петром Кисловим, а 2-річна Мія з’явилася на світ у нинішньому шлюбі з фотографом Дмитром Исхаковым.

Читайте також:Відео: Поліна Гагаріна тренується разом із 2-річною донькою

Зіркове подружжя познайомилися в 2010 році під час модної фотосесії, однак співачка тоді переживала розлучення з першим чоловіком і взаємної симпатії не сталося. Лише через 3 роки вони зустрілися знову і почалися романтичні стосунки. У червні 2014 року Дмитро відвіз кохану у Париж і зробив їй пропозицію на знаменитому мосту закоханих.

© Instagram @gagara1987, @isxakov

З тих пір Поліна і Дмитро не розлучаються. Вони вважаються однією з найбільш міцних і гармонійних пар у вітчизняному шоу-бізнесі. Дмитро обожнює свою дружину і не раз зізнавався, що вона завжди надихає його на творчість і виступає в ролі музи.

Читайте також:Чоловік Поліни Гагаріної показав веселе відео з відпустки

Він любить фотографувати Поліну в різних образах, а нещодавно завів новий блог під назвою Чоловік зірки. Там Дмитро публікує кумедні відеоролики про те, як бути чоловіком знаменитої співачки. Наприклад, смішний епізод про те, як будити дружину-знаменитість, набрав майже 20 тисяч переглядів. А Поліна неоднакратно зізнавалася, що обожнює чоловіка за неймовірне почуття гумору, завдяки якому він гасить у зародку будь-яку сімейну сварку.

© Instagram @isxakov

У ці вихідні чоловік співачки порадував шанувальників веселим відео з участю Мії. Малятко зухвало катається на самокаті і розповідає татові забавну історію про тачки і машинки.

Ми дуже любимо кататися на самокаті 🙂 – підписав ролик зоряний батько.

View this post on Instagram

A post shared by Дмитро Ісхаков (@isxakov) on Sep 14, 2019 at 9:47am PDT

Захоплені шанувальники дякують Дмитра за веселе відео і звертають увагу на те, як дівчинка підросла за це літо і, звичайно, залишають щирі компліменти для маленької Мії.

Ну просто чудова, дякую за такі милі відео

Яка вона вже велика і така розважлива))) чудо дівчинка!

Можна померти від такої милоты?? Спасибі!

Читайте також:2-річна донька Поліни Гагаріної придумала нове прізвисько мамі

Зазначимо, що знамениті батьки поки не показують обличчя дівчинки в соцмережах, але співачка стверджує, що дочка – копія свого тата в дитинстві, а з вибухової характером більше схожа на неї.

Судячи по характеру, вона нам ще покаже кузькіну матір. У Мії швидкий розум, вона кмітлива, артистична і емоційна. Ну і звичайно, абсолютна дівчинка-дівчинка: ні одне дзеркало не залишається без уваги, – впевнена Гагаріна.

© Instagram @gagara1987

До речі, днями зіркова матуся в особистому блозі поділилася теплим родинним моментом. Вона показала відео, на якому разом з малюком годує лебедів. Мія стверджує, що лебеді хочуть їсти палички, і пригощає їх. Крім того, під час прогулянки по парку дівчинка зворушливо зізналася мамі в коханні: «Мама, я тебе обожнюю… нежненько».

Відзначимо, для свого віку Мія вже відмінно розмовляє. Про феноменальні здібності доньки Поліна Гагаріна навіть розповідала в одному з інтерв’ю. Співачка повідомила, що Мія почала говорити в рік і чотири місяці, причому відразу як доросла людина, цілими реченнями.

© Instagram @isxakov

Дівчинка також дивує зіркових батьків неймовірною пам’яттю. За словами Поліни, Мія дуже любить казки і напам’ять читає «Муху-цокотуху» та вірші Пушкіна. А ще, незважаючи на юний вік, дівчинка виявляє неабиякі здібності до мов, і співачка впевнена, що справа в генах. Виявляється дідусь Мії, батько Дмитра, був перекладачем-синхроністом з французької, а сестра Ісхакова досконало володіє чотирма мовами.

Фото на анонс: Instagram @gagara1987, @isxakov