Піжамна вечірка: Олена Подкамінська з доньками влаштували нову фотосесію

380

У житті 40-річної актриси Олени Подкаминской є все для повного щастя: успішна кар’єра, люблячий чоловік та дві чудові доньки. Актриса виховує 8-річну Поліну від першого шлюбу і маленьку Єву, яка народилася в серпні 2017 року від нинішнього чоловіка, бізнесмена Дениса Гущина. Раніше актриса приховувала особисте життя і дуже неохоче ділилася її подробицями, однак останнім часом в її особистому блозі все частіше з’являються знімки дочок.

У квітні, наприклад, кінозірка повідомила, що влаштувала собі і дочкам весняні канікули в Італії, і опублікувала серію барвистих сімейних фотографій.

Перший тиждень мого Нового року пройшла в абсолютній взаємності👌 Ми підкорюємо Італію, а вона — нас, — прокоментувала фотографії актриса.

© Instagram @podkaminskaya_official

А вчора в її особистому блозі з’явився зворушливий знімок з спадкоємицями, в підписі до якого Олена повідомила, що влаштувала домашні вихідні Поліною і Євою.

© Instagram @podkaminskaya_official

Шанувальникам дуже сподобалися теплі знімки зіркової мами з діточками, і вони написали про це в коментарях:

Як же приємно бачити щасливих дітей з мамою💕

Яка краса!!!👍Ваша фотографія викликає посмішку і це круто!Пишу і посміхаюся….😌

Це самі чудові вихідні😍 Фотографії чудові,стільки любові і ніжності в них🤗

До речі, в одному з інтерв’ю Подкамінська зізналася, що виховує своїх дівчаток виходячи з тієї системи, яку колись встановили її батьки:

Як мама, я починала не з білого листа і продовжила традицію виховання, яку встановили мої батьки: в дитині треба розвивати внутрішню свободу, його власний світ. Це нічого спільного не має з уявленням про свободу як якоїсь вседозволеності. Просто з самого народження важливо розпізнавати, відгукуватися і навчитися йти за бажанням дитини. За його «хочу». У цьому «хочу» цілком виражена його свобода. Тут приховано для мене найголовніше: давати моєму чаду можливість виражати себе, бути ініціативним!

© Instagram @podkaminskaya_official

Нагадаємо, що Олена Подкамінська таємно вийшла заміж за бізнесмена Дениса Гущина. На торжестві були присутні лише рідні та близькі пари. Про те, що Олена знову зв’язала себе узами шлюбу, стало відомо на початку 2018 року. З тих пір Подкамінська не озвучувала ніяких подробиць про цю подію і лише одного разу показала загальний знімок з чоловіком, але на ньому не видно його обличчя.

© Instagram @podkaminskaya_official
Фото на анонс: особистий блог зірки.