Вище суспільство в компанії charlotte tilbury lip lustre lux colour lasting lip lacquer у відтінку high society

884

Поки у мене в руках не виявився лак для губ lip lustre у відтінку high society, я і не знала, що в лінійці у шарлотти тілбері є такий продукт. Тому подвійно було цікаво спробувати щось нове.

З одного боку, відгук на продукт, який в росії не продається, не найактуальніша інформація. Але це точно злободенно для тих, хто наосліп, без затеста, планує взяти що-небудь у цього бренду.

Намагалися створити нелипку формулу — і опинилися за крок від мети. Для лаку текстура і правда не липка, але для блиску трохи плотноватая, при нанесенні може затікати в складки, і тут же самовирівнюватися. За рахунок такої текстури засіб тримається на губах без їжі і води досить довго, 3-4 години, не розтікається, смужку не утворює, губи не сушить. Добре згладжує лущення і нерівності, екстракт квітки лотоса трохи зволожує, захищає і пом’якшує шкіру.

Упаковка на мій погляд максимально звичайна, та й аплікатор всередині не претендує на оригінальність. Наносити їм лак зручно, але треба багато разів пірнати за засобом, щоб фарбувати всі губи. Контур промальовувати зручно.

High society описаний як прозорий ягідний відтінок. Але він який завгодно, тільки не ягідний. Рожево-персиковий, з золотим перламутром, але не ягідний. Аромат у цього лаку кондитерський, ванільний, смаку немає.

Зіпсується такий продукт не встигне: відтінки в лінійці все ходові, а обсяг всього 3,5 мл, можна навіть подумати, що мініатюра.

Після цього лаку захотілося спробувати саме блиски від charlotte tilbury-collagen lip bath.

91% згодні, що губи виглядають повніше *92% згодні з тим, що губи сяють *91% згодні, що продукт миттєво покращує зовнішній вигляд губ *92% згодні з тим, що продукт не липкий і не липкий *97% згодні, що продукт дає гарний колір *підвищує гідратацію на 233% через 1 годину! * триває до 8 годин! *

* протестовано на 102 чоловіках і жінках протягом 2 тижнів.

стійкість, колір, глянець — все як треба

За колір, відмінний від заявленого, за відсутність «вау-ефекту», за чималу ціну для такого обсягу я не можу поставити максимальну оцінку. Але лак мені сподобався, буду користуватися із задоволенням і подумаю про інше базовому відтінку.