Влад Соколовський розповів, як вони з Ритою Дакотою чекали сина і вибрали йому імя… а народилася Мія

1355

27-річний Влад Соколовський — популярний співак і актор, екс-соліст групи «БиС» і турботливий тато доньки Мії, якій у жовтні виповниться 2 роки. Дівчинка народилася у шлюбі Влада з співачкою Маргаритою Герасимович, більш відомої під творчим псевдонімом Рита Дакота.

© Instagram @vs20, @ritadakota

Незважаючи на те, що зіркове подружжя пережили важке розлучення, вони зуміли налагодити стосунки заради дочки. Влад бере безпосередню участь у вихованні дівчинки і приділяє їй весь вільний час. Він часто ділиться в особистому блозі теплими кадрами з Мией і розповідає новини про неї.

Наприклад, на початку серпня, зоряний батько продемонстрував веселу гру, яку придумав для своєї принцеси. Точніше, він запропонував свій варіант улюбленої всіма малюками потішки «По купинах, по купинах». У версії Соколовського маленька Мія їде на таксі і активно рррррррычит. І, судячи по забавному ролику, дівчинка залишилася в повному захваті від веселої гри.

А в ці вихідні Влад поділився чудовою фотографією Мії і чесно відповів на запитання шанувальників:

Усі чоловіки хочуть синів, але коли народжується дочка, то люблять їх більше)) у Вас так само?)

По-перше, тільки подивіться на цю шладкую дівчисько. Моя маленька гордість!!!

Я теж, як і переважна більшість чоловіків, був упевнений, що першим у мене народиться син. Більше того, до 3 місяців ми вважали, що у нас буде хлопчик, тому що перший лікар, який робить нам узд на ранньому терміні, в цьому нас запевнив! Планували назвати Максом) Навіть вже спілкувалися з ним так і всіляко візуалізували на цю тему) Далі, на більш серйозному терміні, нам з точністю до 99/9% сказали, що вони не знають якогось Макса ми там собі чекаємо, тому що у нас там явно сидить наша Миюха. Вже тоді я зрозумів, що дівка буде – вогонь!

Я не знаю, як я буду любити сина і чи з’явиться він у мене коли-небудь, але коли з’явилася ця дівчинка мій світ реально перекинувся, як ніколи раніше! Я не знав раніше кохання такого характеру і напевно такого рівня теж. Любов до дитини, а любов до доньки напевно ще масштабнішим, відкриває якийсь скоєно новий простір у тебе в душі і воно настільки потужно наповнена сильною енергією, що я тепер можу зрозуміти тих людей, які присвячують своїм дітям ціле життя. Це як справжній, неймовірний скарб з коштовностями куди ти з любов’ю приносиш і звідки береш. Це найсильніша зв’язок і вкрай важливо вміти її зберігати. У всякому разі, я дуже стараюся, враховуючи специфіку моєї професії і багато інші фактори.

Якби у мене був син, то впевнений, що я любив би його не менше, ніж донька, але навряд чи це було б стоооолько ніжності, у всякому разі з роками. Моя думка, що сина треба виховувати, як мужика, жорсткіше, ніж дівчаток і іноді, навіть переступаючи через себе, чуйна прибирати ту батьківську ніжність, яку ти так чи інакше відчуваєш. У цьому «всупереч» теж дуже багато любові, але як правило, все це може компенсувати мати.

Так що, відповідаючи на поставлене запитання прямо, я скажу ТАК, в мене так і вийшло, але тема набагато тонше) — розповів Влад.

© Instagram @vs20

Шанувальники прийшли в захват від зворушливої історії і залишають добрі побажання і компліменти Соколовському та його доньці, а також просять співака зняти Мію в його кліпі.

Ну, така красуня, очей не відірвати!!

Мія – диво! Ну коли ж ви її в кліпі зніміть) така актриса пропадає)

Влад, у тебе така гарна і солодка доня так би затискали і зацілувала, я впевнена що вона буде такою талановитою як ти)

До речі, днями Рита Дакота відверто розповіла про стосунки з колишнім чоловіком через рік після розставання. Відносини Рити і Влада за цей рік зазнали багато змін. В останні кілька місяців пара багато часу проводила разом, вони обмінювалися повідомленнями в соцмережах і не приховували симпатію один до одного. Шанувальники і зовсім вирішили, що екс-любі вирішили возз’єднатися. Виявляється, навіть близькі люди Дакоти подумали, що вона дала колишньому другий шанс. У зв’язку з цим Рита вирішила написати пост, в якому детально розповіла про те, що відбувається між нею і Соколовським.

Я любила, люблю і буду любити Влада Соколовського. Його вчинки по відношенню до мене і нашої сім’ї доставили мені дуже багато болю, навіть завдали справжні каліцтва, я б сказала. Оговтатися від такого, мабуть, не можна, і це мій досвід, мій багаж, який мені доведеться пронести до кінця життя. Я назавжди буду жінкою, якій люто зраджував чоловік, але це більше не «моє», я не беру на себе відповідальності за чужі травми. Я свідомо відмовилася від ролі жертви, і від ролі спасителя, і що стало найбільш цінним для мене — від ролі обвинувача.

Читайте також:Донька співачки Рити Дакоти вперше зустрілася з дідусем

Рита розповіла, що ні, вони з Владом не зійшлися знову. Але вона пишається тим фактом, що він є батьком її дочки Мії.

Я дуже рада, що Влад батько Мії, пишаюся тим, що моя копітка, багатошарова робота і скрупульозна робота над собою довжиною в рік, дозволяє мені ось так вибудовувати відносини всередині сім’ї, в прийнятті і радості.

© Instagram @ritadakota
Фото на анонс: Instagram @vs20