Все англійською: Дмитро Шепелєв розповів подробиці про школу сина

573

Дмитро Шепелєв — трепетний батько, який ретельно підходить до утворення сина Платона. Він багато уваги приділяє вибору викладачів для дитини (будь тј спортивні тренери або ж вчителя з розвитку мовлення).

Телеведучий присвятив не одну годину вивчення спеціалізованих шкіл у столиці. Він чесно зізнавався, що його бентежить радянський метод освіти, який практикується в більшості закладів, для Платона він хотів би більше свободи у виборі досліджуваних предметів, менше суворого контролю і максимально багато людського спілкування.

Шепелев с ПлатономФото: Instagram @dmitryshepelev

У підсумку Шепелєв вирішив, що його хлопчик буде вчитися в школі з англійським ухилом. Правда, для цього йому знадобиться цілий рік вивчати мову в підготовчій школі. Про це він розповів у програмі «Сьогодні ввечері».

Такий серйозний підхід у виборі майбутньої школи для сина здивував ведучого програми, а за сумісництвом такого ж ніжного батька Максима Галкіна.

Щось не схоже, що ти м’який батько. Особливо у поєднанні з цієї інтонацією і окулярами, — зазначив Максим Галкін.

Фото: Instagram @dmitryshepelev

Шепелєв з посмішкою ще раз підкреслив, що він стоїть завжди на сторожі інтересів свого сина. І в це легко повірити. Останнім часом Дмитро часто розповідає у своєму блозі про їх спільного життя з Платоном. Він багато часу розмовляє з сином, пояснюючи йому важливі життєві речі. Шанувальники дивуються, як телеведучому вдається так розсудливо підходити до виховання хлопчика.

Дмитро, ви прищеплюєте правильні цінності синові. Такі розмови — мрія, я б теж хотіла стільки уваги приділяти дитині. Молодець! Захват!

От би нам такого батька! Захоплююся вашим підходом. Розмовляти з дитиною, пояснюючи йому складні речі простою мовою — так важливо!

Дмитрий ШепелевФото: Instagram @dmirtyshepelev

Між іншим, діти Максима Галкіна — Ліза і Гаррі теж вивчають іноземні мови. І не один, а відразу два — англійська і французька. Та так успішно, що обидва вже розуміють і трохи кажуть на них. Є в кого! Сам пародист закінчив Московський державний лінгвістичний інститут — один із кращих навчальних закладів з іноземних мов у столиці.

А ось дочка Тетяни Навки вивчає китайську мову. Для неї запросили няню з Пекіна, тому маленька Надя Пєскова швидко заговорила мовою.

Читайте також:

  • Дмитро Шепелєв розіграв маму, яка прилетіла допомогти доглядати за сином в Італії
  • Дмитро Шепелєв подарував синові телефон і зізнався, скільки годин дає йому на спілкування та ігри
  • Дмитро Шепелєв знайомить сина з пам’ятками Італії
Фото на анонс: Instagram @dmirtyshepelev, @platon.shepelev