Все більше схожі один на одного: Максим Галкін поділився новим портретом з Лізою і Гаррі

1403

Передплатники особистого блогу Максима Галкіна завжди з нетерпінням чекають нових фотографій і відеороликів за участю дітей – шестирічних Гаррі і Лізи. Брат і сестра захоплюють своїми висновками, веселять жартами і дарують позитив.

Читайте також:Відео: Алла Пугачова показала, що люблять їсти Гаррі і Ліза

Цього разу відомий телеведучий поділився дуже милим портретом близнюків і розповів, як вони провели суботу зі знаменитою мамою.

© Instagram @maxgalkinru

Діти вчора були з мамою в Москвариуме — повернулися в повному захваті! – розповів Максим.

Захоплені шанувальники не втомлюються хвалити чарівних зоряних спадкоємців і залишають безліч компліментів і добрих побажань дружному сімейства Галкиных-Пугачовим.

Ось так повинні виглядати щасливі діти! Посмішка, в очах іскринка !

Діти дуже підросли, окремі особистості, добре розважаються з матусею!!!!

До чого ж ви, дітки, гарні! Дивитися на вас одне задоволення. Спасибі вам, Максиме, за такі прекрасні фото та відео

Гаррі і Ліза, мабуть, найвідоміші зоряні спадкоємці в країні. Вони ростуть активними і цілеспрямованими і регулярно радують батьків успіхами в плаванні і вивченні французької мови. Наприклад, цього літа хлопці приготували неймовірний сюрприз своєму татові. В честь його дня народження Ліза і Гаррі розіграли цілий спектакль на французькому і привели в захват не тільки зіркових батьків, але і шанувальників.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Sep 6, 2019 at 12:08am PDT

Зазначимо, що Гаррі Галкін захоплюється всім, що пов’язане з технікою та інструментами. У хлопчика є і кілька наборів, куди входять іграшкова дриль, кельма, шуруповерт…

Одна з улюблених забав Гаррі – електричний конструктор. Він вже вивчив досить непросту інструкцію і з легкістю відтворює звуки сигналізації, а також сам збирає різні види вмикачів електрики, – розповів про сина Максим.

А ось Ліза обожнює творчо виражати себе. Вона чудово танцює, а нещодавно стало відомо, що дівчинка захопилася не просто малюванням, але складанням цілих композицій, розфарбовуючи черепашки і приклеюючи їх на свої творіння.

Варто відзначити, що дівчинка росте дуже смешленной: не так давно у Максима з донькою відбувся «філософський» діалог за сніданком. Артист поцікавився у спадкоємиці, що для неї найголовніше в житті.

Мама, тато, няні, Оксана… І взагалі вся сім’я! Але головне, наші мама з татом – найкращі! – з розумним виглядом відповіла Ліза.

View this post on Instagram

A post shared by Максим Галкін (@maxgalkinru) on Sep 18, 2019 at 1:17am PDT

До речі, не так давно, прихильники Алли Борисівни прийшли до висновку, що дівчинка Ліза дуже схожа не тільки на матір, але і на свою прабабусю. Тоді Пугачова опублікувала знімок, на якому зображені її бабуся і дідусь і підписала його так:

Моя бабуся Олександра Кіндратівна Одегова / в дівоцтві Бухаріна/ і дід Архип Одегов. Діда не пам’ятаю, рано помер, а Бабуся, це ангел моєму житті. Я виросла на її руках і під її»приглядом» Спасибі їй. Царство небесне вам.

© Instagram @alla_orfey

А от Гаррі, судячи по всьому, – копія свого батька. Нещодавно шанувальники популярного телеведучого виявили його дитяче фото. І, варто визнати, на ньому він дуже сильно схожий на свого сина — п’ятирічного Гаррі. Зрівняєте самі!

© Instagram @maxgalkinru
Фото на анонс: Instagram @maxgalkinru