Все ж дівчинка? Анастасія Решетова показала одяг для майбутньої дитини

619

23-річна Анастасія Решетова на початку літа розсекретила своє цікаве положення. Вона і батько майбутнього малюка, популярний виконавець та продюсер Тіматі, офіційно оголосили про вагітності в особистих блогах. З тих пір Решетова регулярно ділиться новинами про те, як проходить чарівне очікування. Єдине, що знаменитість поки приховує — це стать дитини.

Стать дитини ми нікому не озвучували і тут також озвучувати не будемо найближчим часом, тому не ведіться на провокації преси та жовтих пабликов, — заявила вона в кінці липня.

Тимати и Анастасия Решетова© Instagram @volkonskaya.reshetova

Однак сьогодні співачка розповіла у своєму особистому блозі про приготування до пологів: вона вже зібрала сумку з найважливішими речами для немовляти — одяг з натуральних тканин, фланелевою ковдра, пледик і памперси. Однак той факт, що для дитинки зіркова пара вибрала рожеву бандану, наводить шанувальників на думці, що Тіматі з Решетовой чекають дівчинку.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Майбутня матуся також повідомила про те, що сумку зібраної вона тримає заздалегідь, і поки ще не збирається в пологовий будинок.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

До речі, мама Тіматі — Симона Юнусова — запропонувала влаштувати конкурс на краще ім’я для майбутньої дитини:

«Хлопчик, чи дівчинка?» За моїми прогнозами це питання буде займати паблики і уми всього прогресивного людства приблизно до кінця тижня. 🙈

А тепер оголошую конкурс на краще жіноче і чоловіче ім’я. Ви дуже допоможете молодим батькам, тільки чур не забувати, що воно повинно поєднуватися з прізвищем та по батькові. 😉Поехалиииии!!!🤝❤️

Шанувальники активно почали пропонувати імена для майбутнього маляти. Причому російських імен під постом виявилося категорично мало. Читачі блогу Сімони часто пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір, саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні. Найбільше лайків зібрали коментарі з наступними іменами:

Симона, вітаю!!! З ім’ям я можу запропонувати тільки єврейські😊 Аарон або Рахель)) можна ще Натан або Хава (Єва).

Симон Юнусов )

Олена Тимуровна)

Юнусов Ратмір Тимурович 🙏🏻

Аліса і Меліса❤️

Рамзан Тимурович👍🏻

А хтось навіть предлождил зробити такий складний вибір майбутньої старшій сестричці Алісі — дочки Тіматі від моделі Олени Шишковой. До речі, Аліса вже готова стати сестричкою — не так давно вона няньчила з молодшим дитиною багатодітної мами і відомого блогера Анни Бахиревой.

Ну, почалося! — «Хочу сестричку!» 🙈

View this post on Instagram

A post shared by simona280 (@simona280) on Sep 15, 2018 at 1:47am PDT

До речі, в одному з нечисленних інтерв’ю Анастасія зізнавалася, що мріє про дітей.

Дуже хочу дітей. Мінімум однієї, максимум чотирьох, як Бог дасть. Первістка хочу хлопчика!

Однак стать дитини пара все ще не розсекретила, і нам залишається тільки здогадуватися, хто незабаром з’явиться на світ.

© Instagram @volkonskaya.reshetova

Варто відзначити, що Тіматі — відмінний батько. Незважаючи на щільний графік, він дуже багато часу присвячує улюбленій доньці і часто літає з нею відпочивати.

©Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: © Instagram @volkonskaya.reshetova