Співачка Нюша провела екскурсію по своєму заміському будинку

576

Співачка Нюша, вона ж Анна Шурочкіна, нещодавно вперше стала мамою — в листопаді в шлюбі головним радником президента Міжнародної федерації студентського спорту Ігорем Сивовым вона народила дочку. Варто відзначити, що зірка майже одразу вийшла з декрету і почала давати концерти, записувати нові пісні, а також активно вести свій особистий блог.

Дочка Нюши© Instagram @nyusha_nyusha

Сьогодні артистка розповіла шанувальникам про те, що їх молода сім’я нарешті зважилася на переїзд в великий будинок. Вона зізналася, що це рішення вони прийняли не відразу, а також провела невелику екскурсію.

Переїхали за місто! 🏠Переїзд за🏠місто — для мене зовсім нова історія) Вибрати меблі для нового гніздечка — дійсно дуже непросто, зібрати інтер’єр в єдине ціле, щоб всьому сімейству було в ньому дуже затишно))

В першу чергу показала кімнату, яка стала кінотеатром: великий і затишний диват, красиві журнальні столики і щільні штори, які можна закрити при перегляді фільмів.

© Instagram @nyusha_nyusha

Також Нюша спустилася на перший поверх, у вітальню, і показала великий шафа з відкритими полицями, акцентуючи увагу на елементах декору, які роблять кімнату особливо затишною.

© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, зараз йде ремонт і у Рити Дакоти. Нещодавно у своєму особистому блозі вона заявила про готовність вливатися в цей непростий процес:

Нарешті я почала ремонт у своїй власній красивою новій квартирі (дивіться сторьки). Я ходила сьогодні з кресленнями, клеїла скотчем, де тут буде починатися ліжко, а де закінчується шафка Мії і раптом спіймала себе на такій рідкісній емоції…на гордості за себе. Я сьогодні вперше за довгий час щиро собою пишаюся, – не приховує емоцій від шанувальників співачка.

View this post on Instagram

A post shared by РИТА DАКОТА (@ritadakota) on Jul 9, 2019 at 4:26до PDT

В тому, що дизайн придуманий цікавий і незвичайний, відомо вже зараз. Як зізналася Рита Дакота, вона переконала будівельників встановити ванну в її спальні і декоративну стінку там, де на думку майстрів, вона абсолютно не потрібна. Співачка також розповіла про те, коли придбана квартира, скільки в ній кімнат і яке відношенню до нерухомості має її екс-чоловік.

Це трикімнатна квартира, яку ми купили в іпотеку, будучи ще в шлюбі, відразу після того, як дізналися, що чекаємо Мію, – пояснила Рита Дакота. – Перший внесок складався з грошей, виручених з продажу моєї власної квартири, залишеної у спадок моїм дідусем, з продажу моєї машини і з грошей, які нам позичив наш друг Мурад. Решту нам дали в іпотеку, яку ми закривали приблизно рік, переважно з грошей, які ми заробили на творчість і на рекламу. Звичайно, в основному це були саме мої особисті рекламні контракти, тому що у дівчаток в цьому сенсі все краще, ніж у хлопчиків. Але я не присваиваю ці досягнення тільки собі, тому що в цьому шлюбі ми обидва дуже зросли, як в особистому, так і на людському сенсі, так і, зрозуміло, в професійному і фінансовому. Саме в парі, і саме разом, як сім’я. Без Влада у мене ніколи б не вийшло такого швидкого зростання, як, ймовірно, і без мене. Ми обидва один одному дуже вдячні за це і як би не складалися наші стосунки, ми ніколи про це не забуваємо і з великою повагою ставимося до ролі один одного в наших життях.Влад повів себе дуже красиво і дуже по-чоловічому у розділі майна. Він погодився на мою пропозицію залишити собі все, крім квартири, взяти певну суму грошей, а замість того, щоб продавати і ділити житло — залишити його цілком Мії, оформивши квартиру на дочку. Пізніше цю суму він витратив на те, щоб подарувати нам з Мією автомобіль, враховуючи, що за його рішенням коли ми переїхала за місто і я змушена возити дитину на кілька годин в місто на заняття і развивашки. Це теж було дуже красиво і порядно з його боку, проявити турботу про дитину таким чином.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 9, 2019 at 5:05am PDT

А ось Анні Седоковій тільки чекають клопоти з облаштування квартири! Нещодавно на своїй сторінці вона зізналася шанувальникам:

Сьогодні я собою пишаюся, сьогодні я стала такою серйозною.Сьогодні у мене з’явилася своя велика квартира з нереальним видом! Квартира, на яку я заробила сама і, правда, до неї ще йде іпотека, але з цим я точно впораюся!Знайти 30 відсотків, замість 9 за два тижні , пройти через мільйон випробувань, подолати тисячу і одну перешкоду, але все ж зробити це! Коли-небудь я напишу про це у своїй книзі, але це буде трохи пізніше.) Попереду великий ремонт, багато турбот і якщо ви знаєте, хто мені з цим може допомогти ( декор великі компанії, дизайнери , архітектори) пишіть мені, але це все вже в Новому Році!

А сьогодні Мама може мною пишатися ! Я зробила це! Спасибі тим, хто був зі мною і проходив цей квест. Живемо далі! – написала щаслива Анна в соціальній мережі.

© Instagram @annasedokova

Варто відзначити, що Нюша і Ігор Сівов поступово демонструють все більше і більше інформації про дочку, і це наводить на думку – скоро вони її розсекретять повністю, а також назвуть ім’я дівчинки. Адже дотепер відомо лише те, що дівчинку назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично ніде не звучить.

До речі, Нюша дружить з іншої відомої молодою матусею – Ханною, яка також довго приховувала обличчя своєї дочки. Але розсекретила! Можливо, приклад подруги і Нюшу надихне познайомити користувачів Мережі з спадкоємицею.

© Instagram @nyusha_nyusha
Фото на анонс: Instagram @nyusha_nyusha