Все, що потрібно знати про Віагру для жінок

5-26-2020


Сині таблетки для чоловіків кілька років тому зробили революцію в сфері сексуальності. Схоже, що аналог Віагри для жінок вже доступний для продажу. Рекомендуэмо звернутися на сайт https://india-pharm.com/ua/woman-viagra.html та спробувати їх дію. Чи зможе «рожева таблетка» назавжди вирішити проблему зниження лібідо у жінок? Кому може допомогти цей захід?

Бажання в таблетках


Віагра для жінок звучить трохи дивно. Знамениті блакитні таблетки дають видимий ефект у вигляді ерекції, а вплив таблеток на потенцію у жінок набагато складніше. Таблетки для підвищення лібідо широко відомі протягом декількох років, але нещодавно група експертів, які практикують маркетинг ліків у Сполучених Штатах, дала флібансерину зелене світло.

Флібансерин викликає у всьому світі інтерес як серед жінок, які мають проблеми з лібідо, так і серед чоловіків, які очікують, що ви, нарешті, зможете пробудити бажання сексу з їх партнерами за допомогою фармацевтичних препаратів.

Справа не така проста, як може здатися. Флібансерин може виявитися корисним у багатьох випадках, але це, безумовно, не ліки для всіх жінок

Для кого рожева Віагра?


Віагра для жінок викликає емоції. Чи буде це ефективним рішенням для всіх жінок, які не хочуть сексу?
Спочатку флібансерин повинен був використовуватися для боротьби з депресією, але дослідження показали, що він збільшує бажання у жінок . Експерти встановили, що прийом флібансеріна може збільшити кількість задовільних статевих відносин. Однак зростання не шокує-на думку американських вчених, жінки можуть розраховувати приблизно на 1-2 співвідношення на тиждень і більше.

Для деяких така ефективність препарату є приводом для сміху, але для жінок, які страждають гіполібідемією, це великий крок вперед. Фригідність, відома як гіполібідемія, є дуже поширеним сексуальним розладом . До цих пір немає інших засобів, які могли б збільшити жіноче лібідо, тому так багато жінок чекають флібансеріна.

Звичайно, засіб від потенції для жінок не допоможе жінкам, які скаржаться на головний біль ввечері або настільки втомилися, що секс — це останнє, про що вони думають, коли лягають спати. Більшість з нас, можливо, не в настрої для статевого акту, але ми відчуваємо сексуальний потяг. Флібансерин призначений для допомоги тим жінкам, у яких відсутнє бажання сексу, пов’язане з розладами нервової системи. Жінкам з гіполібідемією не хочеться пестощів навіть під час статевого акту.

Суперечка навколо флибансерину

Віагра для жінок викликала дискусії в усьому світі не тільки через її передбачуваного використання. Раніше експерти прийшли до висновку, що ефективність цього препарату занадто низька. З тих пір FDA більш уважно вивчає проблему жінок з синдромом зниженого статевого потягу (HSDD) і вимагає подальших досліджень лікарських засобів.

Прихильники Віагри для жінок підкреслюють, що це перші ліки для жінок від лібідо в аптеках . Для порівняння, в США зареєстровано більше 20 різних засобів проти потенції, що діють як Віагра.

Для жінок бажання сексу * * * * залежить від багатьох факторів. Проте, варто говорити про проблеми жінок зі зниженим лібідо — страждають їх відносини і знижується самооцінка.