Вся в маму: дочка Палажки заспівала легендарну «Надію» на честь ювілею Олександри Пахмутової

538

33-річна Пелагея і 27-річний Іван Телегін виховують дочку Таїсію, яка з’явилася на світ на початку 2017 року. Перший час зіркові батьки приховували дівчинку від сторонніх очей. Більш того, Пелагея та Іван на деякий час навіть пішли з соцмереж, проте через деякий час повернулися до шанувальників. Тепер пара часто ділиться сімейними знімками і не боїться показувати спадкоємицю.

Читайте також:Розсекретили: на кого більше схожа дочка Палажки та Івана Телегіна?

У соцмережах у Палажки багато знімків та відео з участю дочки. В ювілей Надії Пахмутової артистка опублікувала відео, на якому маленька Таїсія виразно співає легендарну «Надія». Так мама з донькою привітали знаменитого композитора з 09-річчям.

View this post on Instagram

A post shared by Пелагея (@pelageya_insta) on Nov 9, 2019 at 11:22am PST

Дорогу, близьку і велику Олександру Миколаївну Пахмутову — вітаємо всі — від малого до великого! (Тасі 2 роки 9 міс) – підписала відео Пелагея.

Шанувальники написали багато позитивних коментарів під відео:

Про Божеееее…. Милість зашкалює!!!🤗🤗

© Instagram @pelageya_insta

Ну все зрозуміло, пішла в маму, наша маленька співачка, чекаємо на великих сценах😻

Яка розумниця-дочка! Ці пісні вічні!❤️

Боже, який янголятко!!! 🥰🥰 Я Вас обожнюю!!! Пелагея, спасибі Вам за Ваші пісні, і таку свою позицію , свій стиль виконання, які з покоління в покоління залишаються актуальним!!! 💕

© Instagram @pelageya_insta

До речі, незважаючи на любов до музики, Таїсії зовсім не подобається, коли за мікрофон береться її зіркова мама. В інтерв’ю Івану Урганту у шоу «Вечірній Ургант» Пелагея визнавалася – дочка закочує істерику, коли мама намагається вивчити пісню до виступу.

© Instagram @pelageya_insta

Моя чудова донька в принципі не в захваті, коли я співаю. У мене було три дні, щоб вивчити пісню іспанською мовою. Кожен раз, коли я йшла у ванну і закривалася, щоб хоч якось вивчити, забігала моя дочка з криком: «Мама, аааа, немає!». І у неї котилися величезні, великі сльози, вони навіть не залишали мокрих слідів, просто капали.

Пелагея не хоче, щоб дочка пішла по її стопах, і сподівається, що Тася знайде себе в іншому.

© Instagram @pelageya_insta

Нагадаємо, що Пелагея і Іван Телегін познайомилися завдяки спільним друзям і відразу сподобалися один одному. У 2016 році вона зіграли весілля. Але торжество було закритим, так що в Мережі з’явилися знімки навіть. Через роки Пелагея поділилася весільним фото в соцмережах. У 2017 році пара стала батьками.

Фото на анонс: © Instagram @pelageya_insta, @mger_vlg34