Вся в маму: топ-модель Віта Сидоркіна вперше показала обличчя однорічної дочки

1552

25-річна Віта Сидоркіна – успішна російська топ-модель. Її кар’єра йде вгору, адже щороку вона поповнює список відомих світових брендів, з якими співпрацює. Влітку 2017 року Віта вийшла заміж за італійського бізнесмена Валеріо Морабито. Вони організували пишне весільне торжество в містечку Равелло в Італії, який вважається одним з найдорожчих і найкрасивіших в Європі.

© Instagram @vitasidorkina

А цього літа стало відомо, що модель чекає дитину. Чудовими новинами вона поділилася в особистому блозі і з задоволенням ділилася новинами про те, як протікає вагітність і показувала кадри зростаючого животика. Під час очікування дитини Віта Сидоркіна була неймовірно стрункою майбутньою мамою. Зірка подіумів з радістю поділилася своїм рецептом того, як їй вдалося зберегти фігуру і уникнути набору зайвої ваги.

Мій день завжди починався зі склянки води з лимоном, соком селери і великої кількості фруктів. 6 разів в тиждень я займалася — йогою і робила вправи з легким вагою.- розповіла Віта. — У мене не було токсикозу або божевільної харчової тяги! Єдиною річчю, яку я дійсно жадала, був кавун і шоколадний круасан (іноді). Всі 9 місяців я жила своїм звичайним життям з невеликою кількістю змін… можливо, саме тому я насолоджувалася кожним моментом вагітності і час пролетів так швидко! Забавно, що до того, як завагітніти, я завжди думала, що коли настане цей день, я стану товстої і пригніченою, але замість цього я була стрункою (з милою опуклістю) і щасливою! Вагітність — це дар і неймовірний досвід, що дозволяє дати життя іншій людині. Я ніколи не любила і не брала своє тіло більше, ніж зараз, з усіма його досконалостями і недосконалостями!

© Instagram @vitasidorkina

Читайте також:Фітнес під час вагітності: модель Victoria’s Secret показала, як залишатися у формі

Напередодні пологів Віта з подругами провели веселе свято на честь майбутньої дитини (бэбишауэр), на якому не стала приховувати стать майбутньої дитини. На тортику Сидоркіна так і написала:

Це дівчинка!!!

© Instagram @vitasidorkina, @vitasidorkinarmy

А в листопаді минулого року модель стала мамою про що повідомила в соцмережах. Дівчинку назвали Аллегрой, що з італійської перекладається, як радість.

© Instagram @vitasidorkina

Читайте також:Одна за одною: ще одна модель Victoria’s Secret стала мамою

Все це час зіркова мама приховувала зовнішність спадкоємиці і якщо і ділилася її фотографіями, то завжди зі спини або зворушливо закривала обличчя дочки значками емодзі. А сьогодні, на честь першого дня народження дитини, знаменитість опублікувала чудову сімейну фотографію і вперше показала свою дитину.

Не можу повірити, що нашій дівчинці вчора виповнився рік! Аллегра! Спасибі, що вибрала нас! – написала модель у своєму особистому блозі.

© Instagram @vitasidorkina

Шанувальники по всьому світу вітають зіркову матусю і її чарівну дівчинку з днем народження і залишають добрі побажання всій її родині. Вони також відзначають, що дівчинка дуже схожа на свою знамениту маму: ті ж світлі локони і чарівна посмішка.

Нагадаємо, Віта Сидоркіна – третій ангел Victoria’s Secret, яка стала мамою в минулому році. 10 серпня Шанель Іман теж народила первістка, а 19 червня Кендіс Свейнпол порадувала свого коханого другим сином, якого назвали Аріель Николи.

© Instagram @angelcandices
Фото на анонс: © Instagram @vitasidorkina