Всім на заздрість: 45-річна Юлія Висоцька продемонструвала ідеальну фігуру

626

Днями актриса, телеведуча і дружина знаменитого кінорежисера Андрія Кончаловського, Юлія Висоцька буквально підірвала Мережа своїм знімком в купальнику. 45-річна знаменитість поділилася життєрадісним кадром у своєму особистому блозі і продемонструвала шанувальникам ідеальну фігуру без грама жиру.

Гарний початок тижня біг, великий кави і тд. — підписала фото Юлія.

© Instagram @juliavysotskayaofficial

Захоплені шанувальники залишають щирі компліменти знаменитості, а також благають її відкрити секрет стрункості.

Фігура просто захоплення, так тримати. Яка ви молодець. Все встигаєте, на вас тільки можна рівнятися!

Ну як можна готувати, і залишатися такою стройняшкой? У чому секрет????

СУПЕР жінка, а фігура на заздрість усім!

Читайте також:Юлія Висоцька розповіла, як не поправитися у свята

Актриса не вступила в діалог з прихильниками, однак на численні прохання розповіла про своїх улюблених фізичних активності і подякувала всім за компліменти.

Головне питання, які фізичні навантаження — я бігаю, плаваю, займаюся пілатесом, іноді «впадаю» в йогу, коли багато працюю займаюся скандинавської ходьбою… єдине правило для мене — рухатися, по мірі сил, але робити це кожен день, — стверджує вона.

© Instagram @juliavysotskayaofficial

Вже багато років Висоцька ділиться з численними шанувальниками не лише кулінарними рецептами, але і своїми секретами краси і стрункості. Телепередача «Їмо вдома», YouTube-канал, а також різні семінари і зустрічі з шанувальниками багатьом допомагають навчитися правильно харчуватися, вибудувати свій раціон харчування і відмінно виглядати. Висоцька неодноразово заявляла, що дієти швидше шкодять, ніж допомагають.

На мене особисто навіть саме слово «дієта» діє абсолютно руйнівно. Не потрібно жодних дієт. Зовсім не обов’язково кожен день о сьомій ранку неодмінно їсти вівсяну кашу. Замість того щоб себе катувати, досить просто слухати свій організм. Я їм тільки тоді, коли дійсно хочу їсти, і тільки те, що хочу. Єдине, в чому я себе обмежую, так це бажання взяти ще шматочок, додатковий, — розповіла співачка в інтерв’ю тижневику «7 днів».

Читайте також:Просто і смачно: готуємо квасолю за рецептом Юлії Висоцької

До речі, Юлія зовсім не вважає себе професійним кухарем і порівнює свої вміння у приготуванні з танцем:

Я всього лише набив руку кулінар-аматор. Це приблизно як танцювати. Є люди, які люблять танцювати, отримують від цього кайф, відчувають танець, але в балет їх на цій підставі не візьмуть. Ось і я в кулінарії не «балерина», я просто люблю танцювати».

© Instagram @juliavysotskayaofficial

Нагадаємо, Андрій Кончаловський і Юлія Висоцька одружені з 1998-го року. Для актриси цей шлюб став другим – раніше вона була заміжня за Анатолієм Котом, з яким познайомилася під час навчання в Мінську. Режисер до відносин з Висоцькою був одружений чотири рази. У подружжя є двоє дітей: дочка Марія, народжена в 1999 році, і син Петро, народжений у 2003 році. У січні цього року зіркова пара зробила ще один крок в їх відносинах і обвінчалася після 20 років шлюбу. Церковний обряд пройшов в одному з соборів Пскова – Троїцькому. На ньому були присутні рідні та близькі друзі зоряної пари.

Фото на анонс: Instagram @juliavysotskayaofficial