Відео: донька Нюши намагається читати

1796

Нюша вперше стала мамою на початку листопада минулого року — у співачки та її чоловіка Ігоря Сивова народилася дочка, ім’я та личко якої вони поки приховують від широкої громадськості. Однак багато шанувальники відзначають, що після появи маляти на світло зірка відкрилася з нової сторони: з зухвалою дівчата перетворилася в ніжну турботливу маму.

Співачка не так часто ділиться з шанувальниками відео і фото з донькою, тому кожен раз такі кадри викликають величезний ажіотаж. Нещодавно, наприклад, знаменита матуся опублікувала в особистому блозі зворушливу фотографію з донькою. Маля дуже підросла за останній час і, судячи з усього, вже намагається робити перші кроки – звичайно, з допомогою мами.

Вибирати своє чудо 💞, – зворушливо підписала фото зіркова матуся.

Нюша с дочкой© Instagram @nyusha_nyusha

А сьогодні артистка опублікувала відео, на якому маля намагається читати дитячу книжку. Щоправда, дівчинка трохи вередує, як зазначає мама:

Ранковий характер, — підписала кадри Нюша.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jul 8, 2019 at 3:55am PDT

До речі, не так давно сестра співачки, спортсменка Марія Шурочкіна познайомилася з крихіткою і прийшла від неї в повний захват, про що відверто розповіла в інтерв’ю:

Я поки ще дуже мало бачила свою племінницю, тільки один раз. Через зайнятість у мене не виходить часто приїжджати. Але мені вистачило одного разу, щоб зрозуміти, що я закохалася в цю крихітку. Вона дуже приваблива своїми манерами. Ведуть себе деякі діти вже з самого початку як маленькі монстрики, а вона просто лежала і дивилася на мене, іноді видаючи якісь звуки. Мене це так дивувало. Зовні вона схожа на Нюшу: носик, чорні оченята. А риси характеру будуть проявлятися пізніше. Але мені здається, вона буде дуже спокійною, врівноваженою дівчинкою, – розповіла Марія.

Дочка Нюши© Instagram @nyusha_nyusha

До речі, не так давно Нюша з’явилася на шоу Івана Урганта на Першому каналі і прочинила завісу таємниці, що стосується імені її доньки. За словами молодої мами, дівчинку назвали старовинним російським ім’ям, яке зараз практично не звучить. Також вона зізналася, що ім’я вибирали дуже довго і докладно.

Довго думали, вивчали, читали. Дивилися в поєднанні зі знаком зодіаку, роком, характером. Я вірю, що це впливає на долю. Не хотіли називати в честь бабусі, прабабусі

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 29, 2019 at 11:55pm PDT

Нагадаємо, що Нюша і Ігор Сівов спочатку приховували свої стосунки від широкої шанувальників і навіть влаштували таємну романтичну весілля на Мальдівах в липні 2017 року.

© Instagram @igorsivovv

Читайте також:

  • Відео: Нюша показала, як проходило її перетворення в блондинку
  • Принцесі півроку: Нюша показала відео з донькою
  • Все просто: Нюша поділилася вправами для відновлення після пологів
Фото на анонс:Instagram @nyusha_nyusha