Міське фентезі: Наталія Водянова вразила шанувальників незвичайним чином

624

37-річна Наталія Водянова – одна з найвпливовіших жінок у світі. Вона – світова супермодель і щаслива мама, яка виховує п’ятьох дітей. 18-річний Лукас Олександр, 13-річна Нева і 12-річний Віктор з’явилися на світ у шлюбі Наталії з британським аристократом Джастіном Портманом, а 5-річний Максим і 3-річний Роман народилися в нинішніх відносинах моделі з французьким бізнесменом Антуаном Арно.

Крім того, Наталя займається благодійністю: саме вона керує фондом «Оголені серця». Вчора на благодійному вечорі Наталія постала в образі ельфа, здивувавши своїх шанувальників незвичайними фотографіями.

Я готова, мої феї і ельфи. Давайте створимо трохи магії для дуже хорошої справи, – підписала знімок модель.

Фото: Instagram @natasupernova

Читачі особистого блогу моделі, вражені її зовнішнім виглядом, залишили безліч коментарів Наталі:

Ох сьогодні тільки читали казку про них на ніч з дочкою! Ви чудовий ельф і фея теж!😍😍

Нереальна 🥰💙🥰

Ваші очі сяють яскравіше дорогоцінного каміння😍😍😍

До речі, нещодавно в подібному образі – тільки для фотосесії – постала актриса Глафіра Тарханова: актриса вирішила перевтілитися в ельфійську принцесу і поміркуємо про те, як важливо давати вихід своїй творчій енергії та займатися улюбленою справою, навіть якщо воно не пов’язане з роботою.

ЧАРИ з невідомої країни…Полювання за цими прихованими в нас скарбами – ось що таке творче життя. Я твердо вірю, що нам всім в житті потрібно знайти якусь справу, яка завадить нам гризти диван. Можна робити це професією чи ні – неважливо, кожному необхідно заняття поза повсякденності, яке виводило б нас за межі наших встановлених і обмежують соціальних ролей (матері, службовця, сусідки, брата, боса і так далі).Працюйте, вкладаючи своє серце, тому що – я обіцяю – якщо ви будете працювати кожен день, день за днем, то в один прекрасний ранок вам пощастить прорватися – і розцвісти. Так що не втрачайте куражу в той самий момент, як справа перестає бути легким або приносити задоволення. Бо в цей момент – що? У цей момент починається найцікавіше. Природа ховає в кожному з нас незвичайні коштовності, а потім відходить в сторону і дивиться, чи зуміємо ми їх findb — процитувала вона уривок з книги «Велике диво» Елізабет Гілберт.

Глафира Тарханова в образе эльфийской принцессы© Instagram @glafiratarhanova

Незважаючи на те, що Водянова часто ділиться знімками з фотосесій і прийомів, вона рідко викладає фото з молодшими дітьми, тому кожен кадр стає справжнім подарунком для численних шанувальників Водянової. Нещодавно Наталя поділилася відмінним настроєм і опублікувала кілька знімків та відео з участю молодшого сина Романа. Схоже, вона перестала приховувати личко малюка!

У вихідні – капелюхи геть!— забавно підписала рідкісні кадри Наталія.

Гортайте і дивіться:

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Vodianova (@natasupernova) on Sep 14, 2019 at 7:24am PDT

До речі, минулої осені Наталія Водянова заінтригувала передплатників свого блогу, продемонструвавши незвичайну пару взуття, яку їй подарував один з відомих взуттєвих брендів. На фото знаменитість в яскравих сабо з нестандартним принтом, прикрашеним іменами її дітей.

Дякую за цю чудову персоналізовану взуття, – подякувала бутік Водянова і тут же звернулася до передплатникам з питанням: – чи Можете ви визначити імена моїх дітей?.

туфли Натальи ВодяновойФото: © Instagram @natasupernova

Разом із спадкоємцями Водянова проживає в Парижі. А в одному з інтерв’ю Наталя розповідала, яких принципів дотримується у вихованні дітей:

Біля Неви і Віктора ще й заняття в консерваторії, годину в день – фортепіано. Всі вони люблять спорт, читають, малюють. У мене дуже працьовиті діти. Я ніколи не нав’язую їм свою точку зору. Вважаю, дитина може почути тільки тоді, коли ти ведеш з ним переговори на рівних. Я намагаюся дітей направляти. Не можу сказати, що балую їх. Вони так виховані, що взагалі рідко щось хочуть і просять, головна їх цінність – це вільний час.Еинственная дочка Наталії Водянової вже визначилася з майбутньою професією. Нева любить класичну музику і чудово грає на фортепіано. Як писав тижневик «7 Днів», дівчинка навіть на «відмінно» склала іспит в музичній школі.

Водянова с дочерью Фото: Instagram @natasupernova

Читайте також:

  • На одній хвилі: Наталя Водянова показала особливе фото з єдиною дочкою
  • Відео: діти Наталії Водянової потішили Мережа гарячими танцями
  • По стопах матері: син Наталії Водянової вийшов на подіум
Фото на анонс: Instagram @natasupernova