Відео з місця подій: Ганна і Надія Михалковы звозили своїх дітей в Леголенд

1063

32-річна Надія Міхалкова — не тільки талановита актриса, початківець кінорежисер і спадкоємиця легендарної династії, але і мама двох чудових дітей: 8-річної Ніни і 6-річного Івана. Зазвичай Надія рідко ділиться в особистому блозі кадрами зі своїми дітьми, так як береже спокій своїх спадкоємців. Проте останнім часом знаменитість поступово скасовує режим секретності і все частіше показує забавні та зворушливі сімейні моменти.

© Instagram @nadiamixalkova

Наприклад, днями актриса спровокувала бурхливі обговорення шанувальників, показавши спільний кадр з сином. Передплатники її блогу відзначили, що Ваня зростає копією свого батька – кінорежисера Резо Гігінешвілі, однак світлі локони він явно успадкував від мами.

© Instagram @nadiamixalkova

А в ці вихідні вона поділилася веселим відео, присвяченим їх сімейну поїздку в один з найбільш популярних розважальних парків для дітей Леголенд (Країна Лего). Судячи з кадрів, діти Анни і Надії відмінно повеселилися і поробовали безліч атракціонів, а ось зіркові мами злегка втомилися.

Ну що ж… я готова була увічнити і залишити себе в Лего Лэнде супер героєм «мама, яка може все», зібраної і розібраної з тисячі маленьких деталей, які вистояли під вітрами, дощами, криками дітей, захопленнями, плачем, пакетами, мішками, втраченими шапками, рукавичками … можна перераховувати до безкінечності.

І, здавалося, коли ми вийшли з цього дивного шестигодинного тріпу, мене вже не здивувати… АЛЕ !!! сидячи в поїзді назад, коли цей Ленд позаду … нам повідомляють що потрібно швидко вскочити … зібрати речі, бажано не забути дітей і … перебігти на інший вагон, який прикрепится до основного складу через пару хвилин ! Отже, пакети в зуби, сумки в руки, дітей … ну як піде … і бігти. І ось коли біжиш по перону -розумієш, що якщо не добіжиш, то опинишся в місті не знаю де і не знаю як … і Лего Ленд — його … здасться самим шикарним, що траплялося з тобою в житті ! Прекрасні вихідні, але коли ж на цю роботу?!?! І думаю над таким хештегом #чемязаслужилатакойотдых, – з гумором підписала ролик Надія.

View this post on Instagram

A post shared by nadiamixalkova (@nadiamixalkova) on Nov 1, 2019 at 12:08pm PDT

Читайте також:Лайфхак від Марії Кожевнікової: як відвідати з дітьми величезний парк розваг і не зійти з розуму

Захоплені шанувальники залишають компліменти знаменитим сестрам і їхнього почуття гумору, а також дякують за заряд відмінного настрою.

Сестрички — які ж ви чудові, талановиті, гумористичні, красиві. Дуже приємно і цікаво читати ваші пости! Спасибі, що не забуваєте про нас)))

Ржачні)))) на вас дивитися – одне задоволення! Сподіваюся, діти успадкують ваше почуття гумору))))

Атмосферно вийшло і дуже душевно) ви з Анею найкращі матусі в світі!

© Instagram @anikiti4na

Надія не вказала геотеги, однак, судячи з усього, сестри вирушили в найбільший Леголенд в світі, який знаходиться в Данії, в самому центрі півострова Ютландія, в маленькому містечку під назвою Біллунн. Зараз в одному з найвідоміших парків розваг 8 тематичних зон: Miniland, DUPLO Land, Imagination Zone, LEGOREDO Town, Pirate Land, Knight’s Kingdom, Adventure Land, LEGO City.

Читайте також:Не приховуючи осіб: Тетяна Михалкова поділилася рідкісними фото всіх дітей Анни Міхалковій

До речі, Ганна Міхалкова теж поділилася кумедною історією з подорожі і показала чудовий знімок молодшої сестри. Шанувальники відзначили, що навіть на канікулах діти Анни і Надії не навчаються і не забувають про домашньому завданні.

Ця фотографія перспективи найближчих двох годин. Неминучість домашнього завдання з математики, невідворотне наближення парку Legoland, а людина на задньому плані ще не зрозумів що до кінця поїздки він буде любити маленьких дітей трохи менше)) UPD Ніна вчить вірш Пушкіна. Слова у вірші Пушкіна:Кибитка, кермо, передок, кушак, ямщик, кожух…. молодші діти запитали, якою мовою Ніна вчить вірш.

© Instagram @anikiti4na

Нагадаємо, що Анна – щаслива багатодітна мама. Вона багато років заміжня за бізнесменом Альбертом Бакіним. Разом вони виховують трьох дітей – 18-річного Андрія, 17-річного Сергія та 6-річну доньку Лідію.

Багато шанувальників звернули увагу, що під фотографіями своїх дітей в особистому блозі актриса завжди ставить кумедний хештег #яумеювоспитыватьмонстров. З притаманним їй почуттям гумору Анна пояснила, що означає цей хештег.

Все просто: два хлопчики-погодки — це монстри. Потім народилася Ліда і явила собою монстра вищого порядку. А оскільки я з дітьми дійсно дружу, нам цікаво разом, то це прізвисько так і прижилося в нашій родині. Старших я так і кликала — хлопці чи монстри. Казала: «Монстри приїдуть пізніше, а жінка (тобто Ліда) будинку». У хэштеге кажуть, що я вмію їх виховувати, а наскільки це так, покаже час. Принаймні, я намагаюся.

© Instagram @anikiti4na
Фото на анонс: Instagram @nadiamixalkova