Відео: Сергій Лазарєв показав синові колекцію своїх музичних нагород

433

Сергій Лазарєв – не з тих артистів, хто ділиться своїм особистим життям. Співакові два роки вдавалося приховувати, що у нього є син. Про спадкоємця музиканта громадськість дізналася тільки в 2016 році, коли сфотографували Лазарєва разом з дитиною біля церкви. Тоді Сергій не став заперечувати, що у нього є син, однак розповідати про нього не став. Інтернет-користувачі навіть не знали, як звуть малюка, поки Сергій не зробив татуювання з літерою N.

©Instagram @lazarevsergey

Шанувальники здогадалися, що ім’я хлопчика починається на цю букву. Пізніше Лазарєв усе-таки знявся з сином в сімейній фотосесії і розсекретив його ім’я. Тепер приховувати Сергію нічого, він із задоволенням ділиться знімками та відео з участю дитини. Сьогодні він показав, як Микита роздивляється його музичні нагороди.

Будинки пройшла ревізія нагород!!! Функція «Хочу все знати» активована по повній програмі, — пожартував Сергій Лазарєв в блозі.

View this post on Instagram

A post shared by Sergey Lazarev (@lazarevsergey) on Jun 8, 2019 at 11:02am PDT

Шанувальники і колеги артиста прийшли в захват, коли побачили, з яким інтересом дитина роздивляється нагороди батька. У коментарях до посту вони написали:

Ось ці всі давно отримав? 😁Такий смішний) класний хлопчисько)

Микита вже такий великий😍

©Instagram @lazarevsergey

Нікіткіна гордість — це його тато 👨👦💞

Яке щастя😍 Чарівний хлопчик, весь в тата))

Відзначимо, що на минулому премії «МУЗ-ТВ» Сергій Лазарєв отримав нагороди у двох номінаціях – «Кращий альбом» і «За внесок у просуванні російської музичної культури на міжнародній сцені». Артист зазначив, що друга нагорода для нього особливо приємна.

©Instagram @lazarevsergey

Не так давно Лазарєв порадував шанувальників архівним відео з сином. В кадрі Микита зовсім ще маленький. Зараз дитині вже 5 років, і він ходить у дитячий садок. Одногрупники малюка не знають, що він син популярного артиста. До речі, Микита також займається плаванням, футболом, англійською, шахами, малюванням. Причому, до останнього поки у хлопчика найбільший інтерес.

Фото на анонс: особистий блог зірки