Відео: син Олександра Овечкіна робить перші кроки разом з татом

456

У серпні минулого року модель Анастасія Шубская вперше стала мамою, подарувавши своєму чоловікові – відомому хокеїстові Олександру Овечкину – синочка Сергійка. Після народження спадкоємця Настя стала справжньою Инстамамой: кожен день ділиться з шанувальниками сімейними кадрами, хоч ще і не показує обличчя сина.

Варто зазначити, що Сергій дуже швидко росте і робить великі успіхи: ще в березні зіркова мама показувала, як її син лежить на животику, а вже в травні за ним не можна було наздогнати – настільки спритно він повзав.

© Instagram @nastyashubskaya

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on May 28, 2019 at 10:33pm PDT

Читачі особистого блогу Анастасії вже давно чекали перших кроків малюка, адже нещодавно на сторінці моделі з’явилося відео, на якому Сергійку самостійно стоїть, хоч і тримається за спинку дивана.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 5, 2019 at 5:12am PDT

А вчора молода мама поділилася зворушливими кадрами – Олександр Овечкін підтримує синочка, поки той робить перші кроки по березі.

Гортайте!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Jun 20, 2019 at 11:37pm PDT

Зараз сім’я відпочиває в Туреччині разом з сестрами Анастасії та їх дітьми. Молода мама не забуває ділитися з шанувальниками спільними кадрами з відпустки – на деяких тато з сином навіть одягнені в стилі family look, що викликає у читачів її блогу ще більше розчулення.

© Instagram @nastyashubskaya

До речі, 18 червня сім’я зазначила прекрасна подія — 10 місяців коханому спадкоємцю! В честь цього молоді батьки виклали до себе на сторінки фотографії з малюком.

Наша любов☺️#10месяцев #10monthold, – підписала знімок Анастасія.

© Instagram @nastyashubskaya

Нагадаємо, Олександр та Анастасія одружилися в серпні 2016 року: весільне торжество, на яке зібралися тільки близькі і друзі зоряної пари, пройшло в Барвисі. Зараз молода сім’я живе в США.

© Instagram @mashanahapetova
Фото на анонс: © Instagram @nastyashubskaya