Прощай школа, здрастуй армія: Денис Клявер показав відео з випускного у старшого сина

501

Співак та щасливий батько Денис Клявер успішно займається своєю кар’єрою і виховує трьох дітей: синів Тимофія (17) і Даніеля (5), а також дочка Евелін (14). Старшого сина Денису Кляверу народила його друга дружина Юлія, дівчинку подарувала артистові співачка Єва Польна, а молодший син народився у шлюбі Дениса з нинішньою дружиною Іриною. Артист часто дає інтерв’ю, в яких говорить про те, що він щасливий бути батьком.

Найголовніша і безцінна підтримка для мене – це моя сім’я. Спасибі вам за вічну віру в мене. Вона робить мене сильнішим і впевненішим у мільйони разів. Я вас дуже люблю.

©Instagram @denisklyaver

Вчора у старшого сина артиста був випускний в школі, і цією радісною новиною поділився у своєму особистому блозі Денис, змонтувавши зворушливий ролик: разом з бабусею Тимофія вони прийшли на урочисту церемонію вручення атестатів. Клявер-старший опублікував відео, супроводивши його забавною підписом:

Прощай школа, здрастуй армія🤣👍👋💨💨💨 Ну, а якщо серйозно, — перший випускний сина. Хвилююче. Поки лише емоції, слова пізніше.✊

View this post on Instagram

A post shared by Денис Клявер (@denisklyaver) on Jun 24, 2019 at 8:21am PDT

Шанувальники артиста від такого посту залишилися в захваті і побажали Тимофія великих звершень:

Схожий на татка! Легкого шляху і великих цілей!!! Дуже приємно дивитися, що син не відчуває татовій популярності. Чи відчуває і розуміє, що він-це він 👍сам все зможе. А тато -надійне плече👍. Коли ти станеш великим…

Ось дивлюся і бачу гарного вопитанного молодого НОРМАЛЬНОГО ХЛОПЦЯ, ЧОЛОВІКА… відразу видно не «полупокер» як чоловік говорить. одягнутий чоловік. веде відповідно. Ось прекрасний приклад виховання!!! Бажаю вашому синові тільки перемог і успіхів на його життєвому шляху! А ви прекрасний батько, дивлячись на сина!!!!!

Гідний син свого батька!

Крім того, Денис у своєму блозі поділився дитячим фото сина, а також показав випускний альбом Тимофія:

©Instagram @denisklyaver
©Instagram @denisklyaver

До речі, зовсім недавно в сім’ї Клявера було інше радісна подія — день народження його доньки, якій він присвятив дуже милий пост:

З Днем народження, кохана Донечка! Чим старше стаєш, тим більше я розумію, наскільки ти неординарна і талановита 🙌❤Ти мій маленький художник, твої роботи дійсно викликають захоплення і батьківську гордість😍Впевнений, все, за що ти не візьмешся, буде завжди на вищому рівні💯Люблю тебе, мила.😘

© Instagram @denisklyaver

Варто зазначити, що у артиста полуается підтримувати хороші відносини з матерями своїх дітей. Клявер переконаний, що які проблеми не виникали б між батьками, діти ніколи не повинні страждати від цього.

Я не розумію, як можна не брати участь в житті дитини. Це абсурд. Син або дочка не винні в тому, що батьки не змогли вибудувати відносини. Можна все розрулити елементарно — головне, захотіти. Я чудово спілкуюся не тільки з дітьми, але і з їх мамами. Я бачу їх ставлення до дітей, а вони з моїм вчинкам розуміють, що найголовніше в житті для мене — виховання дітей. Завдання батьків — бути продюсерами: виявити талант у дитини, а потім направити його в потрібне русло, забезпечити умови для розвитку цих здібностей, — говорив він в інтерв’ю Телепрограмі».

©Instagram @denisklyaver
Фото на анонс: особистий блог зірки.