Вікторія Лопирьова розповіла про своєму раціоні після пологів

787

36-річна Вікторія Лопирьова вперше стала мамою в лютому цього року. У них з обранцем, бізнесменом Ігорем Булатовим, народився син, якого назвали подвійним ім’ям — Марк Ліонель. Зіркова матуся поки приховує особу спадкоємця, однак із задоволенням ділиться новинами про малюка.

© Instagram @lopyrevavika

Численні передплатники особистого блогу Вікторії захоплюються знаменитістю і тим, як вона швидко прийшла у форму після пологів. Буквально через два тижні після народження сина вона опублікувала в соцмережах знімок в купальнику, демонструє практично ідеальну фігуру. Лопирьова неодноразово говорила про те, що запорука її стрункої фігури — це правильне харчування, а також ділилася своїм меню годуючої мами. Зокрема, з’ясувалося, що вона виключила з раціону молочні продукти, ягоди, шоколад.

© Instagram @lopyrevavika

А днями Вікторія дала інтерв’ю журналу «Панорама» та відповіла на найпопулярніші питання про харчування, а також пояснила, чому поки не займається активними спортом.

За її словами, під час вагітності вона набрала зовсім трохи зайвих кілограмів і практично всі вони пішли відразу після пологів. Знаменита мама запевняє, що не сиділа на дієтах. І попереджає, що дієти, що підходить усім, не буває.

Не існує універсальних дієт. Більше того, мій раціон майже не змінився під час вагітності і після пологів. Я скоротила обсяг їжі, збільшивши при цьому кількість чистою і кокосової води. Потрібно худнути правильно і вміти чути свій організм, своєчасно реагуючи на його сигнали, — впевнена Лопирьова.

Читайте також:Глафіра Тарханова розповіла, як залишатися стрункою після чотирьох пологів

Також вона пояснила, чому обмежує свої фізичні навантаження і поки не займається спортом так само активно, як до пологів.

Я годую малюка і до кінця ще не відновилася, тому фізичні навантаження для тонусу і пружності м’язів поки обмежую. Не виключаю, що всі розповіді про те, що при навантаженнях змінюється смак молока, – всього лише міф, але ризикувати не хочеться. Так що до активного спорту я повернуся через пару місяців, а поки ходжу по сім кілометрів в день і плаваю. До речі, з подивом помітила, що на руках став з’являтися рельєф, а потім зрозуміла: син Марк-Лео стає все важче! — з посмішкою зізналася зіркова матуся.

© Instagram @lopyrevavika

Наостанок Вікторія розкрила список продуктів, які завжди є в її холодильнику. З’ясувалося, що телезірка не може прожити без кокосової води, авокадо, папайя, цвітної капусти і броколі, а ще у неї завжди в запасі кілька упаковок гречки і кедрові горішки. Назвала вона і кілька нескладних, але корисних і смачних страв, які вона часто готує. Це овочевий суп-пюре з перцем, куркумою, грудка індички на пару і відварна яловичина з аджикою.

Ранок можна почати зі свіжого неочищеного огірка без солі. Важливо не поспішати і ретельно прожовувати їжу, тоді відчуття насичення з’явиться від меншого її кількості, — радить Вікторія.

Фото на анонс: Instagram @lopyrevavika