Найпотаємніше: Катерина Архарова показала фото з пологів

1077

44-річна актриса Катерина Архарова і її чоловік, 38-річний Артем Илясов, цього літа стали батьками. Артем вже щосили пізнав радість батьківства і навіть засинає на ходу. Актриса нещодавно показала прогулянку чоловіка і сина, ніж повеселила шанувальників. На знімку новоспечений батько облокатился на коляску і подремывает.

Цікаво, хто за ким доглядає і хто кого вигулює?) — з гумором підписала знімок Архарова.

муж Архиповой Артем ИлясовФото: Instagram @arharovakatya

А вчора у своєму особистому блозі Катерина опублікувала кадр в пологів, проте малюка на фото актриса закрила стікером. На знімку також присутній і її чоловік, з любов’ю дивиться на малюка і дружину. У підписі до цього фото Архарова привітала свого лікаря, що приймає пологи, з днем народження:

Шановна Тетяна Олегівна!!!🤔 Не, не так… Наша дорога і улюблена тітка Таня Прийміть найщиріші побажання у День народження від нашої вже великої родини!!! Нехай збуваються всі Ваші мрії так само часто, як народжуються діти!Бережи Вас Бог!!!🙏🏻❤ Ми Вас любимо!!!

Фото: Instagram @arharovakatya

Шанувальникам неймовірно сподобався теплий кадр, яким їх актриса порадувала:

У чоловіка прямо надлишок почуттів 👍 супер фото, за душу прямо😁 Здоров’я і щастя вашій родині, ви прекрасні😘

Зворушливе фото 😍😍😍👏👏

І нехай все буде 👌 добре,здоров’я всім🌈🌈🌈

Малюк з’явився на світ 15 серпня. 44-річна Катерина Архарова народила сина в московській клініці, хоча спочатку планувала народжувати в Італії, де вона прожила довгі роки. Щасливою подією поділився чоловік зірки, опублікувавши зворушливий пост у своєму блозі.

Моя рідна, дякую за сина! Тепер я папа, найкращий тато на світі! — написав Артем Илясов.

Архарова ЕкатеринаФото: Instagram @arharovakatya

До речі, про те, що подружжя чекають малюка, вони розповіли лише в квітні нинішнього року. Катерина Архарова з’явилася на закриття Московського міжнародного кінофестивалю разом з чоловіком. Знаменитості сукні підкреслило її нові форми. А майбутній тато дуже зворушливо обіймав животик подружжя.

На закритті Московського Міжнародного Кінофестивалю)) Той самий рідкісний вихід у світ…❤, – написала зірка у своєму особистому блозі.

Екатерина Архарова и Артем Илясов стали родителями© Instagram @arharovakatya

Варто відзначити, що Катерина Архарова дуже трепетно ставилася до вагітності, тому тимчасово відхилила всі пропозиції про роботу – пріоритет був відданий майбутньому малюкові.

– Від нової роботи відмовляюся, – говорила актриса в інтерв’ю. – Мені здається, це правильно. Все-таки я чекаю первістка і зараз повинна думати тільки про дитину.

© Instagram @arharovakatya

А ми чекаємо нових подробиць про малюка!

Читайте також:

  • 44-річна екс-дружина Марата Башарова продемонструвала кругленький животик
  • Місяць пролетів: телеведуча Анастасія Трегубова показала новонародженого сина
  • «Чекали переймів до останнього»: Юлія Барановська вразила шанувальників історією про своїх пологах
Фото на анонс: © Instagram @arharovakatya