Вірність традиціям: принц Луї надів костюмчик принца Гаррі на парад на честь прабабусі

583

Королева Єлизавета II вчора приймала парад, присвячений своєму дню народження. Ця подія також відомо і як Trooping the Colour. Кембриджі прийшли на нього в повному складі. А адже було сумнів – чи ризикнуть вони брати з собою однорічного принца Луї?

Читайте також:Перший вихід принца Луї: як пройшло святкування 93-річчя королеви Єлизавети II

Досвідчена матуся Кейт Міддлтон вирішила, що дитина не злякається стільки масштабного дійства. І Луї не підвів! Хлопчик махав ручкою, радів які пролітають літаків, демонстрував очевидну зацікавленість. Було помітно – йому все подобається! Дивіться відео!

View this post on Instagram

A post shared by Marie Claire (@marieclairemag) on Jun 8, 2019 at 5:18am PDT

Нагадаємо, старший син принца Вільяма і Кейт Міддлтон дебютував на параді Trooping the Colour у 2015 році, за 1,5 місяця до свого дворіччя. А принцеса Шарлотта подивилася парад авіації в честь дня народження прабабусі в однорічному віці.

Дети принца Уильяма и Кейт Миддлтон на парадах в честь прабабушки Елизаветы II© Instagram @royals.of.europe

Увагу Інтернет-користувачів залучив образ малюка Луї. Виявляється, син Кембриджів надів той же костюмчик, що перш на Trooping the Colour одягав його дядько принц Гаррі, коли був маленьким хлопчиком. Та ж сорочка з вишивкою і схожі блакитні шорти.

Принц Гарри и принц Луи на параде в честь дня рождения королевы Елизаветы II в одинаковых костюмах© Instagram @townandcountrymag

Виявляється, схожу одягав сорочку в дитинстві і принц Вільям.

Принц Уильям и принц Луи на параде в честь дня рождения королевы Елизаветы II в одинаковых костюмах© Instagram @todayshow

Зазначимо, що під час нинішнього виходу в світ Кейт Міддлтон і принцеса Шарлотта були в нарядах різної колірної гами. Герцогиня вибрала ніжно-жовтий, а її дочка була в блакитному.

І ось тут можна говорити про сімейному стилі вже серед дітвори – основними відтінками у юних Кембриджів стали білий і блакитний. Принцеса Шарлотта була в улюбленій сукні в квіточку з портретів на честь її дня народження, а принц Джордж – в сорочці з блакитним кантом, що і на офіційному портреті в честь п’ятиріччя.

Говорячи про модні повторах в королівській родині, згадаємо, що перший вихід принца Джорджа на балкон Букінгемського палацу, теж став нагадуванням про дитинство його батька, принца Вільяма. Малюк Джорджі був в такому ж вбранні, що й юний Уельс.

Принц Уильям и принц Джордж на параде в честь дня рождения королевы Tkbpfdtnns ШШ© Instagram @theroyalfamily.uk

Так що вибір костюмчика дядька для першого виходу принца Луї точно не був випадковим: спадкоємність поколінь у королівській родині відчувається не тільки в традциях, але і у виборі одягу для урочистих подій.

Читайте також:

  • В честь дня народження королеви: 7 яскравих епізодів з урочистих парадів різних років
  • Від простачки до ікони стилю: 8 образів Кейт Міддлтон на параді на честь дня народження королеви
  • 1-й день народження: опубліковані офіційні портрети принца Луї
Фото на анонс: © Instagram @theroyalfamily, @kensingtonroyal, @katemiddleton_fr, @townandcountrymag