Вітаємо! 46-річна Марія Миронова стала мамою вдруге

731

46-річна Марія Миронова – талановита актриса і представниця відомої акторської династії Мироновых-Менакеров. Її дорослий син Андрій (27) також обрав світ кіно і зіркова мама дуже пишається своїм спадкоємцем.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Актриса нечасто ділиться подробицями приватного життя в соцмережах, проте в кінці серпня порадувала численних шанувальників чудовою новиною – Марія готується стати мамою вдруге. Вона поділилася в особистому блозі фрагментом відео з відпустки, де чітко видно її кругленький животик, а також розповіла про свої відчуття від другої вагітності.

Який же це дивний час в очікуванні нового життя. Час тече так повільно, як в дитинстві. Ти хвилюєшся, переживаєш, хочеш поквапити, живеш у майбутньому. А потім в якийсь момент починаєш відчувати її, цю життя, вона вже тут і зараз, вона є, б’ється, хоча ще не народилася. І цей момент «тут і зараз» самий прекрасний і єдино справжній.

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 28, 2019 at 3:55am PDT

А сьогодні стало відомо, що Марія народила малюка. Стать дитини і його ім’я поки невідомі. Шанувальники поспішають привітати знамениту матусю і сподіваються, що незабаром актриса прочинить завісу таємниці і поділиться сімейними подробицями.

Наше грецьке диво з’явилося на світ💓#этаногакогонадонога💓, – підписала кадр актриса.

© Instagram @mariya_mironova_actress

А нещодавно актриса нарешті вирішила розповісти про свого чоловіка в особистому блозі: Марія повідомила, що заміж вийшла більше року тому в Греції, а також зізналася, що збирається народжувати там же. Крім того, Миронова розкрила особистість свого чоловіка, якого, до речі, звуть так само, як і старшого сина.

Дорогі мої,перебуваючи в декретній відпустці , маючи багато вільного часу, мені було просто цікаво подивитися до чого дорослі , освічені люди, які займаються журналістикою, можуть дійти. Як з’ясувалося до ручки!💙🙌щоб розвіяти всі сумніви хочу офіційно заявити, що мій офіційний шлюб відбувся в Греції більше року тому ,після двох років спільного життя, а саме на острові Санторіні. Я планую народжувати в найулюбленішою нами країні , а саме Греції. Мій офіційний чоловік і батько моєї майбутньої дитини є Директором з розвитку російсько — японської компанії, що займається медичними технологіями,( не суднобудівництвом і не акторством))), він -НЕ ЯПОНЕЦЬ))), щоб уникнути пересудів🙈😂😂😂, його ім’я — Андрій(на численні прохання моїх передплатників)) і він дійсно є тезкою мого сина і навіть батька!☝️😂😂!! Ура, преса ви хоч щось вгадали! Респект.👌 На все вищевикладене є офіційні посвідчення🤗🤗🤗, які навряд чи будуть цікаві нашим друкованим виданням, оскільки у них, незважаючи ні на що, завжди свою думку 👍

© Instagram @mariya_mironova_actress

До речі, раніше, в одному з рідкісних інтерв’ю Марія розповіла про своїх правилах краси і зізналася, що ще в юності вибрала для себе здоровий спосіб життя.

Мої головні правила: це сон, обов’язково спорт і тотальне обмеження в їжі. Я все життя стежу за вагою, так як маю схильність до повноти. Наприклад в першу вагітність набрала тридцять кілограмів. Треба їсти мало. Та я вже звикла, привчила себе до певного режиму, та якщо з нього не випадаю, то це для мене і є здоровий спосіб життя.

© Instagram @mariya_mironova_actress

Нагадаємо, раніше артистка розповідала, що важко переживала момент, коли її син Андрій подорослішав і покинув отчий дім. Однак знаменита мама подолала зневіру і зрозуміла одну важливу річ: виховувати його вже безглуздо, але необхідно весь час працювати над собою. Марія наголошувала, що головне, чого вона навчилася у сина – це розуміння, що потрібно відпустити і змусити себе перестати контролювати життя сина.

Фото на анонс: особистий блог зірки