Вічний двигун: 4-річний син Наталії Подільської та Володимира Преснякова зростає невгамовним малюком

759

37-річна співачка Наталія Подольська вперше стала мамою 5 червня 2015 року. На світ з’явився довгоочікуваний син, якого артистка та її чоловік Володимир Пресняков назвали Артемієм. Зіркова пара душі не чає в хлопчика і часто ділиться з шанувальниками кумедними відео і фото з ним.

© Instagram @nataliapodolskaya

На цей раз Наталія опублікувала забавний ролик, в якій показала, що малюк Артем буквально ні хвилини не може всидіти на одному місці і зростає дуже енергійним і рухомим малюком.

View this post on Instagram

A post shared by Наталія Подольська (@nataliapodolskaya) on Nov 6, 2019 at 11:10pm PST

Передплатники оцінили ролик, в якому син артистів бігає, стрибає, грає у футбол, стоїть на голові і не тільки:

Дуже круто, весело, життєрадісно, чарівно!! Хочеться продовження в такому форматі!!!! 😂🎉 Величезний привіт Темочке і гарного дня вам всім! ☀️☀️☀️

Весело Вам! Як Ви справляєтеся? Ви молодець! Супер мама! У Вас чудова сім’я. Дай Бог Вам величезної любові, безхмарного щастя, сил і терпіння. З двома чоловіками важко, по собі знаю.😍😍😍❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹👍

Синочок більше на маму схожий 😍

Наташа. Ти. Молодець. Темка. Просто. Супер. Ти. Прекрасна. Дружина. В. Мама. Щастя. Вашою. Родині.! 👍💋❤️

Які ви класні🤗

© Instagram @nataliapodolskaya

Володимир Пресняков тим часом опублікував ролик, в якому Артем від душі розважається в дитячій ігровій кімнаті.

View this post on Instagram

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀Володимир Пресняков (@presnyakovvladimir) on Nov 7, 2019 at 4:27am PST

До речі, наприкінці березня Володимиру Преснякову виповнився 51 рік. І в день народження артиста, його дружина поділилася з шанувальниками зворушливим привітанням і визнанням в любові своєму чоловікові, що супроводила архівними сімейними знімками.

© Instagram @nataliapodolskaya

Сьогодні особливий день! День Народження мого щастя! Я дуже егоїстично ставлюся до цього твого дня. Я вважаю це своїм днем – днем народження мого щастя! Пишу і сльози трошки поддушивают.. Ти це прочитаєш, а я тобі ще сто раз скажу!

Ти найкращий чоловік на світі! З тобою я абсолютно вільна! Ти не обмежуєш, не тиснеш (в будь-якому випадку домовитися з тобою завжди можна), ти любиш, кажеш мені важливі слова для моїх вушок, з тобою весело, надійно. Ти подарував мені материнське щастя (знову поддушивают).

Ти чудовий тато, я з захватом за Вами спостерігаю (за винятком надмірних мультиків і цукерок). Ти незвичайний, щирий і самий талановитий музикант, і зі мною погодиться вся країна!!! Ти кращий костюм бетмена на світі, і разом ми врятуємо світ! Вова мій! Я дуже Тебе люблю! Будь дуже здоровий, коханий!!!! – написала зірка у одній із соціальних мереж.

© Instagram @nataliapodolskaya
Фото на анонс:Instagram @nataliapodolskaya