В улюбленому парку: Поліна Гагаріна з донькою погодували лебедів

743

Поліна Гагаріна — успішна співачка, щаслива дружина і мама двох дітей. Незважаючи на дуже щільний графік, артистка регулярно оновлює свій особистий блог і знаходить час на свою сім’ю. Нещодавно Поліна з донькою пішли в парк годувати лебедів і качок, і під час прогулянки малятко зворушливо зізналася мамі в коханні:

Мама, я тебе обожнюю… нежненько.

Гортайте відео!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 4, 2019 at 1:46am PDT

Мабуть, мама з донькою дуже люблять цей парк, і сьогодні вони знову прийшли провідати птахів. Дівчинка стверджує, що лебеді хочуть їсти палички, і пригощає їх.

Гортайте відео!

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Sep 9, 2019 at 4:08am PDT

Відзначимо, для свого віку Мія вже відмінно розмовляє. Про феноменальні здібності доньки Поліна Гагаріна навіть розповідала в одному з інтерв’ю. Співачка повідомила, що Мія почала говорити в рік і чотири місяці, причому відразу як доросла людина, цілими реченнями.

Дівчинка також дивує зіркових батьків неймовірною пам’яттю. За словами Поліни, Мія дуже любить казки і напам’ять читає «Муху-цокотуху» та вірші Пушкіна. А ще, незважаючи на юний вік, дівчинка виявляє неабиякі здібності до мов, і співачка впевнена, що справа в генах. Виявляється дідусь Мії, батько Дмитра, був перекладачем-синхроністом з французької, а сестра Ісхакова досконало володіє чотирма мовами.

Нещодавно дочка сидить в нашому фонтані, бризкається водою і каже: «Мама, помий мені травень легс». Я не відразу зрозуміла, про що вона, виявилося, вона просить помити їй ніжки, просто по-англійськи. Чудеса! – з гордістю розповідає Гагаріна.

© Instagram @isxakov

Незважаючи на те, що Мія ще зовсім маленька, вона вже демонструє великий інтерес до музики. Нещодавно у своєму особистому блозі Поліна поділилася з шанувальниками відео, на якому зафіксувала, як співає її спадкоємиця. Правда, в кадрі малятко не видно, тільки чутно.

— Це пісня власного виробництва, Мія? Гаразд, співачкою ти не будеш… (Поліна)

— Співачкою я буду, як мама! (гордо заявила у відповідь Мія).

View this post on Instagram

A post shared by Baby Stories (@babystories2019) on Aug 1, 2019 at 3:06am PDT

Зазначимо, що з музикою в сім’ї дружить і старший син Поліни Гагаріної. 11-річний Андрій ходить у музичну школу і блискуче грає на фортепіано. На одному з концертів Гагаріної він навіть акомпанував своєї зіркової матусі.

Моя гордість, моє життя, мій син!! Акомпанував мамі в 11 років перед публікою в 12 тисяч! Груди колесом, – не приховувала свого щастя Поліна.

View this post on Instagram

A post shared by Polina Gagarina (@gagara1987) on Mar 31, 2019 at 10:37am PDT

Фото на анонс: Instagram @gagara1987