В честь Дня ліцеїста: сини Катерини Климової записали забавне відеопослання у віршах

818

Одна з найчарівніших багатодітних мам нашого кіно – Катерина Климова – неодноразово зізнавалася, що поєднувати сім’ю і роботу дуже складно, але можна. У актриси четверо дітей і безліч кіно і театральних проектів, однак Катерина все встигає.

Читайте також:Сімейний портрет: Катерина Клімова показала всіх дітей на одному фото

Нагадаємо, що від першого шлюбу у Катерини є дочка Єлизавета (17). Вона дуже творча дівчина. Чи стане актрисою, як мама, поки не відомо. Але той факт, що у дівчини відмінні вокальні дані – вже не секрет. Раніше на весіллі друзів Ліза виконувала одну з культових пісень Віктора Цоя «Зозуля». Пісня непроста, але виконавиці вдалося зачепити слухачів. Фрагмент свого виступу Ліза опублікувала в особистому блозі.

© Instagram @klimovagram

У другому шлюбі з актором Ігорем Петренком на світ з’явилися двоє синів: Коренів (11) та Матвій (13). Хлопці навчаються в Ломоносовської школі. Матвій захоплений боксом, а Коріння авиаконструированием і шахами.

© Instagram @klimovagram

А у вересні 2015 року народилася чарівна Белла. Дівчинка з’явилася на світ в шлюбі Катерини і актора Гели Месхі. Молодша дочка актриси стала справжньою зіркою соцмереж. Кадри з її участю завжди набирають десятки тисяч лайків і безліч компліментів від шанувальників Климової.

© Instagram @klimovagram

Раніше Катерина розповідала про навчальний заклад, в якому навчаються її діти.

Нам пощастило зі школою. Діти навчаються в Ломоносовської школі. Вони із задоволенням йдуть на заняття, в школі індивідуальний підхід не тільки до дітей, але і батьків. Якщо, наприклад, я не змогла прийти на батьківські збори, то вчителі зі мною окремо обговорять питання, які стосуються моїх дітей. Я серйозно ставлюся до питань навчання: мені не настільки важливі оцінки, скільки реальне знання предмета і те, що в цій школі дітей виховують самостійність. Контролювати кожен їх крок у школі не можу, тому довірилася професіоналам, – розповіла знаменитість минулої осені.

А в ці вихідні актриса поділилася в особистому блозі серією веселих відео, на яких Матвій і Коренів прочитали знаменитий вірш Пушкіна, присвячений його другові – декабристу В. І. Пущину. Зоряні спадкоємці присвятили свій віршований перфоманс Дню ліцеїста, який відзначається 19 жовтня.

View this post on Instagram

A post shared by Ekaterina Klimova (@klimovagram) on Oct 19, 2019 at 4:11am PDT

О Ви! Нинішні Пушкіни! Пущины! Афонинцы! Клюєвці! Щепкинцы! Ломоносовцы! Сьогоднішні #ЛІЦЕЇСТИ Вчіться з старанністю, пристрастю, ретельністю і увагою! Закохуйтеся, дружите і вірте в себе! Ви-наше майбутнє! Ви-наше ВСЕ! – підписала ролики актриса.

Захоплені шанувальники залишають компліменти синам актриси і дякують їй за те, що ділиться такими чудовими сімейними відео.

Класні хлопці ! Сміялася до сліз! Спасибі вам за таких прекрасних синів ! Вони просто бомба!

Красиві і спритні хлопці! З розумними обличчями! Щастя Вашій родині!!!

Відірватися не можу від цього дива, дивилася б і дивилася…, ви зробили мій день

До речі, Всеросійський день ліцеїста відзначається 19 жовтня, бо саме в цей день в 1811 році імператор Олександр I наказав відкрити знаменитий Царськосельський ліцей, який закінчили багато відомі історичні особистості Росії, такі, як Олександр Сергійович Пушкін. Згодом випускники відзначали цей день відкриття альма-матер, приходячи на ліцейський обід або збором на дружні посиденьки. А в сучасній Росії святкувати цю дату знову стали на початку 90-х років минулого століття.

До речі, в Ломоносовської школі вчаться не тільки сини Катерини, але і безліч інших зоряних спадкоємців. Наприклад, син співачки Ірини Дубцової, 13-річний Артем, онук зірки народної пісні Надії Бабкіної, 9-річний Георгій і сини актора Михайла Пореченкова. Це навчальний заклад славиться своїм підходом до вивчення іноземних мов, а також наданням на вибір 25 спортивних секцій і 39 творчих студій.

© Instagram @dubtsova_official, © Instagram @ngbabkina
Фото на анонс: Instagram @klimovagram