Назад у минуле: 5-річна дочка Тіматі повторила свої дитячі фото

1247

Симона Яківна Юнусова присвятила свій особистий блог улюбленої онучки, 5-річної Аліси. Вона з гордістю ділиться її успіхами, розповідає новини з життя дівчинки, а також регулярно публікує корисні поради та лайфхаки по вихованню дітей.

© Instagram @simona280

Не так давно, наприклад, мама Тіматі опублікувала в особистому блозі розклад своєї внучки – дуже різноманітне і насичене: дівчинка займається балетом, і малюванням, і навіть ходить в музей археології. До речі, балет займає особливе місце в житті Аліси. Вона кілька років серйозно ним займається і вже робить перші успіхи. У вересні любляча бабуся похвалилася неймовірною розтяжкою своєї внучки.

Моя маленька трудяжка! Серце розривається, коли я цілу сльози, які ти старанно від усіх приховуєш((( Знаю, як боляче, але ти терпиш! Ти не хочеш, щоб хтось побачив тебе слабкою! Вірю в тебе і дуже пишаюся! — зворушливо підписала фотографії внучки Симона Яківна.

Детальніше:Моя маленька трудяжка: дочка Тіматі вразила своєю розтяжкою

А в ці вихідні зоряна бабуся зробила справжній подарунок шанувальникам Аліси і поділилася серією кумедних фотографій. На них дівчинка повторила свої дитячі кадри, а допоміг їй у цьому улюбленець — собака породи джек-рассел тер’єр на ім’я Чак, який вже більше 8 років живе у зірковому сімействі і є загальним улюбленцем.

Добре, коли деякі речі залишаються незмінними, — підписала цікаві кадри зоряна бабуся.

© Instagram @simona280

Захоплені шанувальники дякують за її заряд хорошого настрою і залишають компліменти чарівною Алісі.

Боже мій, яка краса)) ви диво бабуся, просто мрія!

До чого ж класна підбірка фото! Спасибі вам, що показуєте такі раритети з сімейного альбому)

Така велика-маленька Аліса. час біжить непомітно!

© Instagram @simona280

До речі, зараз Аліса готується стати старшою сестричкою. На початку літа її тато разом зі своєю обраницею, моделлю Анастасією Решетовой, оголосив про те, що незабаром знову стане батьком. Симона Яківна в честь цієї радісної новини оголосила в особистому блозі конкурс на краще ім’я для малюка. Шанувальники активно почали пропонувати імена, причому росіян виявилося категорично мало. Читачі блогу Сімони часто пропонували назвати дівчинку Амелія або Аміна, а хлопчика — Давид або Дамір, саме ці імена найчастіше зустрічалися у голосуванні.

© Instagram @timatiofficial

Детальніше:Мама Тіматі оголосила конкурс на краще ім’я для майбутнього онука чи онучки

Нагадаємо, що Аліса з’явилася на світ у березні 2014 року у відносинах Тіматі та моделі Олени Шишковой. Незважаючи на те, що зоряна пара розлучилася, вони зуміли зберегти дружні стосунки заради спадкоємиці.

Я все життя хотів сина. Але коли з’явилася дочка, все змінилося. Я зрозумів що це якась невловима, але дуже особлива зв’язок. Я все ще чекаю сина, але якщо з’явиться ще одна дочка я взагалі не турбуватимуся, швидше буду невимовно радий )) — зворушливо Тіматі зізнався в минулому році на сторінках свого блогу.

© Instagram @timatiofficial
Фото на анонс: Instagram @simona280